RSS

Μοσχαράκι κοκκινιστό της δίαιτας

Κλασσική συνταγή σε light εκδοχή!
Μοσχαράκι κοκκινιστό της δίαιτας

ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
3 κομμάτια μοσχάρι για κατσαρόλα
2 κ.σ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. χυμό ντομάτας
0,5 ποτήρι κρασί
αλάτι, πιπέρι, κανέλα, βασιλικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το κρεμμύδι σε φετούλες.
  2. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το κρέας μέχρι να μαλακώσει.
  3. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σβήνουμε με το κρασί.
  4. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, λίγο νερό αν χρειάζεται και αφήνουμε να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά.
  5. Αν θέλουμε πιο πηχτή τη σάλτσα προσθέτουμε στο τέλος ελάχιστο αλεύρι διαλυμένο σε νερό.
335 θερμίδες/ 6,5 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly