RSS

Φιλέτο ψάρι με μουστάρδα

Υπέροχο φιλέτο με μουστάρδα και δεντρολίβανο!


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα ψάρι 
1 κ.γ μουστάρδα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
2 κ.σ ελαιόλαδο
δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο και το χυμό από το λεμόνι και μαρινάρουμε για λίγο το ψάρι.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτουμε το ψάρι, τσιγαρίζουμε λίγο από κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει. 
220 θερμίδες / 14 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly