RSS

Κοτόπουλο Χαβάης με ανανά

Μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα με ανανά!



ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 στήθη κοτόπουλου
4 φέτες ανανά
4 κ.σ χυμό ανανά
1 κ.σ soy sauce
1 κ.σ wostershire sauce
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, τζίντζερ
2 κ.σ καστανή ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τις σάλτσες, το χυμό ανανά και τα μπαχαρικά για τουλάχιστο μισή ώρα.
  2. Ψήνουμε το κοτόπουλο στη σχάρα για 15-20 λεπτά.
  3. Κόβουμε τις φέτες ανανά, καθαρίζοντας το φύλλο γύρω γύρω και αφαιρούμε το μεσαίο σκληρό κομμάτι κάθε φέτας. 
  4. Πασπαλίζουμε κάθε φέτα με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά.
  5. Σε πιάτο τοποθετούμε το κοτόπουλο, πάνω τον ανανά και σερβίρουμε με ψητά λαχανικά! 
252 θερμίδες / 13 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly