RSS

Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα - 2η βδομάδα

Η συνέχεια της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών. Σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 


Εδώ θα βρείτε την 3η βδομάδα της δίατας: Εύκολη δίαιτα - 3η βδομάδα

Εδώ θα βρείτε την 1η βδομάδα της δίατας: Εύκολη δίαιτα - 1η βδομάδα

Από το site sintagespareas.gr

Print Friendly and PDFPrint Friendly

114 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?

Eleni είπε...

Φυσικά! θα την ανεβάσω μέσα σ' αυτή τη βδομάδα σίγουρα! :)

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε. Μπορείτε παρακαλώ να διευκρίνισετε πόσα περίπου γραμμάρια πρέπει να είναι μια μερίδα? Πιστεύω πως αυτή η δίαιτα είναι από τις καλύτερες, γιατί μπορεί κανείς να ακολουθήσει την ίδια λογική πάνω κάτω σε μόνιμη βάση για μόνιμα αποτελέσματα. Το μυστικό είναι η σταθερότητα και το μέτρο.

Eleni είπε...

Γεια σας! Γραμμάρια ακριβώς δεν ξέρω.. Απο διατροφολόγο ξέρω πως το κρέας πρέπει να είναι πάντα όσο η παλάμη μας όταν είναι κλειστή. Αν σου φαίνεται λίγο μπορείς να τρώς και λίγο περισσότερο! :)

Ανώνυμος είπε...

synonomath me kseshkwses ,eimai 1.62 kai 85.400,meta apo 2 gennes.koritsia tha ksekinhsw aurio...kalh epituxia se oles mas!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω,επειδη με το ψαρι δεν τα παω καλα,μπορω να το αντικαταστησω με τοννο;;;;;;

Eleni είπε...

Φυσικά και μπορείς να το αντικαταστήσεις με τόνο!! Άντε καλή σου αρχή! :)

ελενη είπε...

Ελενακι μετα απο 4 μερας διαιτας δεν αντισταθηκα...ζυγιστηκα!!!εχω χασει ηδη 1.600,και δεν την εκανα και ακριβως.Να ρωτησω κατι;Με την κυταριτιδα τι γινεται;Εξαφανιζεται;;;;;Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Eleni είπε...

Synonomati mia xara ta pas vlepw!!!:) Tin prwti vdomada den tin ekanes?
Gia kyttaritida exw vrei avto to arthro pu einai kalo pistevw:

http://fe-mail.gr/pages/posts/health_nutrition/health_nutrition512.php

Sigoura voitha i kali diatrofi polyy!
Ante kai na xairesai ta paidakia sou:)

Ελενη είπε...

Ευχαριστω,και εσυ οτι επιθυμεις!!!!!
Ναι στην πρωτη εβδομαδα ειμαι 5η ημερα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω γιατί αλλά με φοβίζει που εχει κρεπα,γλυκο και τηγανιτές πατατες. Εσείς που δοκιμασατε την διαιτα χασατε κιλα παρολο που φαγατε αυτα? Αν ναι,τοτε ανυπομονώ να την αρχισω!!! :)

Eleni είπε...

Σκέψου ότι θα αρχίσεις από την πρώτη βδομάδα που είναι πιο αυστηρή.. άρα μετά θα έχεις ανάγκη να δοκιμάσεις και κάτι πιο 'απαγορευμένο'! Έτσι δεν νιώθεις να στερείσαι τίποτα.. και επιπλέον οι ποσότητες είναι μικρές!! Αυτό που λέμε τρώω τα πάντα αλλά προσεγμένα:)

Ανώνυμος είπε...

Αντί για μπριάμ μπορώ να φάω γεμιστά; Αν όχι,τι άλλο μπορώ να φάω;

Eleni είπε...

Επειδή ούτε εγώ τρώω το μπριάμ το είχα αντικαταστήσει με αρακά.. Πιστεύω πως είναι καλή ιδέα τα γεμιστά, χωρίς κιμά καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα, Ψάχνοντας μια δίαιτα για 2-3 κιλά σε δυο εβδομάδες έπεσα στο site σας. Η πρόταση φαίνεται καλή και διατροφικά σωστή. Έχω μια ερώτηση μπορώ να αντικαταστήσω το γάλα με γιαούρτι ή κάτι άλλο κυρίως αυτό που θέλω να μάθω είναι τι άλλες επιλογές θα μπορούσα να έχω για πρωινό καθώς δεν πίνω γάλα. Γενικά κάνουμε αντικαταστάσεις τροφών γιατί έχω ένα μικρό θέμα με το ζάχαρο μου και προσέχω το άμυλο που τρώω και τα γλυκά. Ευχαριστώ

Eleni είπε...

Καλησπέρα!! Αντί για γάλα με δημητριακά μπορείς να τρως μπάρα δημητριακών ή κουλούρι με φρέσκο χυμό ή ένα γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά.
Γενικά μπορείς να ανταλλάζεις με άλλες υγιεινές επιλογές ότι σε πειράζει! Καλή επιτυχία:)

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας..θα ηθελα να ρωτησω αντι για αυγο και μπανανα τι αλλη επιλογη εχω? ευχαριστω εκ των προτερων......

litsapapas είπε...

καλημερα..τα δημητριακα πρεπει να ειναι διαιτης?ευχαριστω

Eleni είπε...

Καλησπέραα!
Αντί για αυγό επέλεξε ένα από τα βραδινά άλλης μέρας.. Αντί για μπανάνα μήλο!

Ναι δημητριακά όπως τα Fitness ή Kellogs, όχι σοκολατένια κλπ..
Goodluck!!:)

litsapapas είπε...

eleni ευχαριστω πολυ!τη διαιτα την αρχισα 22 του μηνα δηλ.τεταρτη.τη βρηκα καταπληκτηκη!!θελω και πρεπει να χασω 5 κιλα.δεν θα με πιστεψεις αλλα εχασα 6οο γρμ. λεω να συνεχισω το προγραμα της 1ης ευδομαδας και ολη την ερχομενη,επειδη δεν αρχισα απο δευτερα. καφες ελαφρυς ελληνικος με λιγο γαλα επιτρεπεται?

Eleni είπε...

Λίτσα μου μπράβοοο! Αν δεν σε δυσκολεύει η πρώτη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να την ξανακάνεις!
Καφές φυσικά και επιτρέπεται, χωρίς ζάχαρη όμως ε?! :)

litsapapas είπε...

καλημερα ελενη μου,και ευχαριστω για τη βοηθεια σου.λοιπον σε 1 1/2 εβδομαδα εχω χασει 2 κιλα χωρις να εχω ακολουθησει το προγραμα ακριβως....δηλ.2 βραδια εφαγα κριθαρακι χωρισ λαδι με 1 ντοματα ψιλοκομενη και 1 μ.φετα!κακως για βραδινο? κατα τα αλλα εχω κανει αλλαγες μεσα απο το προγραμα παντα της 1ης εβδομαδας..α!και μερικεσ φορες για βραδινο μονο φρουτο....

Eleni είπε...

Καλημέρααα!! Τι ωραία νέα διαβάζω!:)
Κοίτα εφόσον χάνεις δεν πειράζει για τις αλλαγές, απλά πιστεύω θα έχανες ακόμα περισσότερα χωρίς αυτές..

Ανώνυμος είπε...

apo oles aytes tis kartelistes exoume emeis epilogi pia diaita tha arxisoume ?

Eleni είπε...

Καλύτερα είναι να κάνεις τις βδομάδες με τη σειρά όπως είναι.. μπορείς όμως να αλλάζεις τη σειρά των ημερών!

Ανώνυμος είπε...

Kalhspera kai kalo Mhna!!!!
Katarxin kalh epityxia se olous...
Eleni thn apotoksinosh mporoume na thnkanoume 2 for thn evdomada.. skeftomoun 1h mera na kanw thn apotoksinosh kai meta na ksekinhsw... 8a einai kalytera h den exei shmasia.. Diavasa parapanw oti mporoume na fame makaronia anti kri8araki kalo auto...s' euxaristw polu ek ton proterwn...

Ανώνυμος είπε...

Geia sas.. ean pame se kapoio mpar th mporoume na pioume?

Eleni είπε...

Καλησπέραα!! Σε μπαρ το καλύτερο είναι να πάρεις αναψυκτικό light γιατί τα ποτά συνήθως και έχουν συχνά πολλές θερμίδες και με το ποτό παρασυρόμαστε και χαλάμε τη δίαιτα.. Αλλά μια στο τόσο ένα ποτάκι δεν κάνει κακό.. Αρκεί να είναι ένα και κατά προτίμηση όχι κοκτέιλ.

Σίγουρα με τη μέρα αποτοξίνωσης χάνουμε περισσότερα κιλά αλλά είναι κουραστικό πιστεύω 2 μέρες συνεχόμενα.. Επίσης μακαρόνια αν φας να είναι σκέτα όχι με τυρί! εγώ βάζω λεμονάκι μόνο.
Πολύ καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα:)

mariastelios είπε...

xairetai!!exw enthousiastei me thn diaita ayth thn 1h ebdomada exasa 2.600!!!!na pw oti eimai 1.60 kai xekinhsa 60.400 kai twra einai 57.900.thn 2h ebdomada den zygisthka giati perimena na adiathethsw opws kai egine.pantws h apvleia varous einai aisthth.hthela na rvthsw an mporv na xasw alla 6 kilakia pou thelw.me provlhmatizei h 3h kai h 4h ebdomada.opoios ekane thn 3h kai 4h ebdomada exane?????elenh eyxaristoume gia thn diaita einai teleia!!!!!!

Eleni είπε...

2,6 κιλά σε μια βδομάδα?? Μπράβοοο! Και τα κιλά που έχεις να χάσεις πρέπει να είναι πολύ λίγα ε, τέλια!
Εγώ όταν την είχα κάνει έχανα περίπου ένα κιλό κάθε βδομάδα αλλά η διαφορά σε πόντους ήταν πολύ πολύ εμφανής.. Περιμένω νέα:)

mariastelios είπε...

ax teleiaaaa!!!!!!!!!!!!!!m dineis poly tharros!!!xronia prospathw na xasw ta 8 kila pou me taalaipwroun
!!!!!!esy posa htheles na xaseis????

Eleni είπε...

Μαρία εγώ ήθελα περίπου 6-7 κιλά και τα έχασα όντως.. Την έχω ξανακάνει και με πιο λίγα κιλά και πάλι δουλεύει..

litsapapas είπε...

eleni καλησπερα..χαθηκα για λιγο αλλαεπανηλθα.εχω χασει 3 κιλα και κολλησα γιατι τρωω λιγοτερο απ'οσο πρεπει! ναι αληθεια...αλλα θελω να χασω ακομη 2 κιλα και αρχισα σημερα την προσπαθεια μου γιατι ειμαι σε εμμηνοπαυση και ειναι δυσκολο τελικα..προσπαθω οταν μπορω να κανω και περπατημα..αλλα τη εχεις να πεις για βραδυνο 1 η 2 πορτοκαλια? η γιαουρτακι 2% με 1 δαμασκηνο? ωχ λαθος ε????

Eleni είπε...

Λίτσα μου σίγουρα με αυτά τα βραδινά παίρνεις λιγότερες θερμίδες αλλά είναι πιο πιθανό να κουραστείς και να σταματήσεις τη δίαιτα.. Εγώ θα σου έλεγα αφού μόνο 2 κιλά θες ακόμα να την κάνεις κανονικά χωρίς να αγχώνεσαι για το πότε θα τα χάσεις!!! Αμα έχασες ήδη τόσα γιατί να μην φύγουν και αυτά?!!

litsapapas είπε...

eleni ευχαριστω με εμψυχωνεις.το θεμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες τρωω αργα το κυριως γευμα και δεν πειναω.τωρα τελευταια ενα τσαι πριν τον υπνο 1 κ.σ.μελι και 1/2 κ.γ.κανελα σκονη σε 1 κουπα ζεστο νερο διαβασα οτι βοηθα στην καυση λιπους...ιδομεν..καλο βραδυ.

Eleni είπε...

Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται αυτό, θα το δοκιμάσω και εγώ και αν έχει αποτελέσματα να το κάνουμε και ανάρτηση!! Φιλιάαα!!!

litsapapas είπε...

κατ'αρχην ευχομαι χρονια σου πολλα,καλα και ευτιχισμενα! λοιπον 3τη μερα που πινω τσαι μελιου,κανελας και μαζι με τη διαιτα [οπως εγω κανω] ειμαι -400 γρμ.νομιζω οτι εχει αποτελεσμα!!! ενθουσιαστικα γιατι ειχα κολλησει τελευταια...

Eleni είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχέες!! Το ξεκίνησα και εγώ, προσέχω και λίγο τη διατροφή μου, θα ζυγιστώ στο τέλος της βδομάδας είπα! Επίσης λίγη κανέλα στον καφέ βοηθάει αν σου αρέσει το άρωμα..

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας..θέλω πολύ να αρχίσω τη δίαιτα σας και είμαι κατενθουσιασμένη με τα παραπάνω σχολια!Είμαι 1,65 και είμαι 70 κιλά!Ισχύει όντως ότι κάθε βδομάδα θα χάνω 1-2 κιλά ή στις επόμενες εβδομάδες θα χάνω λιγότερα? Ευχαριστω.

Eleni είπε...

Φυσικά να την ξεκινήσεις!! Ο καθένας χάνει διαφορετικά κιλά.. αλλά πιστεύω θα έχεις χάσει την πρώτη βδομάδα 2 και κάθε επόμενη 1-1,5.. Περιμένουμε νέα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Το ονομά μου είναι Χρύσα και βρίσκω αυτή τη δίαιτα πάρα πολύ καλή, αλλα έχω μερικές απορίες. Καταρχάς, επειδή έχω συνηθίσει και κοιμάμαι αργά το βράδυ, σηκώνομαι αργά την επόμενη, βασικά στις 13:00 το μεσημέρι! Γι’ αυτό τρώω μόνο ένα κύριο γεύμα την ημέρα. Δηλαδή παίρνω ένα ελαφρύ πρώτο γεύμα (πρωινό!!!) στις 13:00 και το κύριο γεύμα το καταναλώνω γύρω στις 17:00-18:00, και το βράδυ κατά τις 20:00-21:00 ένα επιδόρπιο που μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ + 1 γλυκό! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: επειδή τρώω μια φορά την ημέρα το κύριο γεύμα, θέλω να αυξήσω λίγο την κύρια μερίδα, αφενός επειδή (π.χ) τρελαίνομαι για μακαρόνια και δεν μπορώ παρά να φάω ένα πιάτο της σούπας γεμάτο, με λίγο τυρί, και αφετέρου επειδή προτιμώ να φάω μια φορά την ημέρα το κύριο γεύμα αλλα να ευχαριστηθώ ποσότητα! Οπότε τα ερωτήματά μου είναι, πρώτων (είμαι 1.60 και 55 κιλά και θέλω να αγγίξω τα 50), επειδή δεν έχω να χάσω και πολλά, πολλά κιλά, μπορώ να ξεκινήσω τη δίαιτα από τη δεύτερη εβδομάδα έως την τελευταία; Και δεύτερων, μπορώ να αφαιρώ γεύματα, πχ το γιαούρτι από το βραδινό της 1ης μέρας της 2ης εβδομάδας; Και το ψάρι με τη σαλάτα της 4ης μέρας από την 3η εβδομάδα; Δηλαδή πειράζει εάν «κόβω» κάποια γεύματα και προσθέτω λίγη παραπάνω ποσότητα στο κύριο γεύμα; Και πειράζει εάν αλλάζω την σειρά των γευμάτων της ίδιας όμως ημέρας; (π.χ μεσημεριανό με βραδινό). Σας παρακαλώ απαντήστε μου. Είμαι σε απόγνωση! Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα στο τέλος απογοητεύομαι…

Eleni είπε...

Χρύσα μου καλησπέρα!! Εγώ θα σου έλεγα να τρως πρωινό ότι ώρα ξυπνήσεις, 3-4 ώρες μετά το μεσημεριανό και 4 ώρες μετά το βραδινό..
Και εγώ όσες φορές έκανα τη δίαιτα την ξεκινώ από τη δεύτερη βδομάδα, απλά στην πρώτη θα έχανες πιο πολλά κιλά! το βραδινό με το μεσημεριανό μπορείς να το αλλάζεις φυσικά. Χαλαρά όμως, τα κιλά που θες να χάσεις είναι λίγα.. πρόσεχε μόνο μην ξεφεύγεις και όλα θα πάνε καλά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για την άμεση απάντησή σου. Σχετικά με την αφαίρεση γευμάτων, μπορώ να το κάνω; Και κάτι τελευταίο, μια μερίδα μακαρόνια είναι όπως διάβασα 2 κούπες, αλλά αυτό είναι σχετικό γιατί η δική μου κούπα είναι αρκετά μεγάλη!!! Σε κάθε περίπτωση, εάν το βράδυ πιώ μόνο ένα ποτήρι γάλα light, πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν φάω λίγα περισσότερα μακαρόνια με τυρί χαμηλών λιπαρών. Να σου πω την αλήθεια, πριν, έκανα τη δίαιτα της κρέμας, δεν ξέρω αν την έχεις ακουστά, μου άρεσε γιατί έχανες πολλά κιλά σύντομα και έπειδή μπορούσα να τρώω και μια κρεμούλα σοκολατένια το βράδυ για επιδόρπιο. Έτσι είχα βολευτεί!! ξεκίνησα 59 κιλά και έχασα τα 4 σε 10 μέρες περίπου, αλλά μετά κόλλησα. Βέβαια, στην αρχή της δίαιτας πρόσθεσα λίγο υδατάνθρακα το μεσημέρι, αλλά ωστόσο έχασα, μετά όμως ακόμα κι αν έκοψα τον υδατάνθρακα (νομίζοντας πως ήταν η αιτία), σταμάτησα να χάνω. Επιπλέον και κάτι παράξενο, όταν είχα ξαναπάει 55 κιλά παλαιότερα, φαινόμουν πιο αδύνατη από ότι τώρα. Μα τι γίνεται;;; Με κοροιδεύει η ζυγαριά;;; Αν δεν ήταν το 98% των διαιτολόγων άχρηστοι στις θεωρίες, θα πήγαινα να συμβουλευτώ κάποιον, αλλά αρχίζουν πάντα τα ίδια και τα ίδια, περί καλής διατροφής κλπ... λες και τους είπα να με μάθουν πως να τρέφομαι! Να χάσω γρήγορα κιλά θέλω, χωρίς να επηρεαστεί η ψυχολογία μου, δηλαδή να τρώω και κάτι που μου αρέσει στην ποσότητα που με ικανοποιεί. Γιατί ακούω κάτι παραλογισμούς, 1 πλάκα σοκολάτα!.. Μα καλά τι νομίζουν πως είναι ο άνθρωπος;;;
Συγγνώμη Ελένη μου, σε ζάλισα με όλα αυτά! Αλλά είμαι πολύ μπερδεμένη... Ευχαριστώ και πάλι!

Eleni είπε...

Λοιπόν κατ'αρχήν μην μου αγχώνεσαι τόσο για λίγα κιλάκια που πραγματικά αν ακολουθήσεις μια διατροφή χωρίς αλλαγές θα τα χάσεις πολύ εύκολα!
Το καλύτερο είναι να τρως όλα όπως τα έχει η διατροφή σε κανονικές μερίδες.. Αλλά και λίγο παραπάνω μακαρόνια να φας και να αντικαταστήσεις το βραδινό με 1 ποτήρι γάλα μια χαρά αποτελέσματα θα έχεις πιστεύω!! Τη δίαιτα που λες δεν την ξέρω,,ενδιαφέρον ακούγεται με το γλυκάκι της:) επίσης γυμναστική κάνεις καθόλου? Αν έχεις χρόνο να κάνεις έστω λίγο παράλληλα με τη δίαιτα θα έχεις πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα! Περιμένω νέααα:) φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Ελένη μου μόλις είδα την ενθαρρυντική σου απάντηση. Σε ευχαριστώ! Τελικά ενώ ξανά άρχισα την δίαιτα της κρέμας μόνο και μόνο επειδή υπόσχεται απώλεια 8 κιλών σε 10 μέρες και πολλές διαιτώμενες έχασαν όντως τα κιλά όπως διάβασα στα σχόλια, αλλά ενώ η ζυγαριά έδειξε 53, σε μια μέρα επανήλθε στα 55 και φαινόταν και στο σώμα μου, κι αυτό χωρίς να σταματήσω τη δίαιτα. Απλώς δεν ήμουν τόσο συγκεκριμένη με τη ποσότητα, χωρίς ωστόσο να το παρακάνω. Τώρα τέρμα με εκείνη τη δίαιτα. Αυτή εδώ μου αρέσει αλλά χάνεις αργά και εγώ εκτός του ότι σε αυτό είμαι ανυπόμονη, δεν μπορώ να είμαι σε πρόγραμμα δίαιτας, ακόμα και σε ένα ισορροπημένο, για πάρα πάνω από μια εβδομάδα, γι’ αυτό πάντα και σε κάθε δίαιτα κάνω μία μέρα διάλλειμα και συνεχίζω. Γυμναστική έκανα, περπάτημα με αυξομειώσεις ταχύτητας, για 1,30 με 2,5 ώρες συνεχόμενα, σχεδόν μέρα παρά μέρα. Επίσης έπινα και μία κάψουλα (που την γέμιζα εγώ) με κανέλα που βοηθάει πάρα πολύ, και ροφήματα βοτάνων, αλλά για να είμαι ειλικρινής πολλές φορές ξεχνούσα να κάνω όλα τα παραπάνω! Τέλος, επειδή η εργασία μου είναι καθιστική και ένα βήμα από το σπίτι μου, δεν βοηθάει… Ότι νεότερο θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη!
Χρύσα

litsapapas είπε...

καλησπερα ελενη.εγω συνεχιζω το [τσαι] μελιου κανελας,μαζι με ψητα κ σαλατες και αντι για φρουτο καποιες φορες τρωω 3 δαμασκηνα ξηρα.χανω λιγο-λιγο αλλα ακομη κι αν ξεφυγω μερικα βραδια εχω σταθεροτητα.εχω σκοπο να τα πολεμησω αυτα τα 3 κιλα....α! τελικα το μελι κανελα εκτος τη βοηθεια για το αδυνατισμα,βοηθα και καποιες παθησεις η και προληψη στην υγεια......

Eleni είπε...

Λίτσα μου το ρόφημα αυτό δουλεύει όντως πιστεύω!! Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο αυτή τη βδομάδα να το γράψω σαν ανάρτηση. Με τη νέα μου δουλειά δεν έχω χρόνο για τίποτα:( Καλή συνέχεια, τα πας τέλεια!!!

Χρύσα τη δίαιτα της κρέμας την βρήκα και εγώ σε μια σελίδα αλλά δεν θα την επέλεγα γιατί πιστεύω ότι θα την σταματούσα γρήγορα.
Μην νομίζεις ότι με αυτή τη δίαιτα χάνεις τόσο αργά. Αρκεί να την τηρείς όπως είναι και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά σε πόντους!
Περιμένω νέα σου:) Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Ελένη μου. Τελικά δεν ξεκίνησα αυτή τη δίαιτα, και όλες τις προηγούμενες ημέρες τρώω του σκασμού και πήγα 57 κιλά πάλι!!! Δε βαριέσαι όμως, κουράστηκα πια με το πάνω-κάτω της ζυγαριάς!!! Ξέφυγα επειδή έκανα τη δίαιτα της κρέμας για 1 μήνα και δεν έχασα παρά μόνο 4 κιλά. Βέβαια τη σταματούσα και μια μέρα και πάλι από την αρχή, έκανα και κάποιες αλλαγές… Τέλος πάντων, τώρα βρήκα τη δίαιτα που μου ταιριάζει, και τη ΜΟΝΗ που μπορώ να τηρήσω. Είναι η δίαιτα on-off, τη μια τρως, την άλλη όχι. Δηλαδή τη μια μέρα ακολουθείς τις διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις, και την άλλη δεν υπερβαίνεις τις 500 θερμίδες την ημέρα, αλλά τρως ότι θέλεις από ότι κατάλαβα στα πλαίσια των 500 θερμίδων. Ακόμα και ένα παγωτό + ένα μπολ σούπα όλη μέρα! μπορεί να ακούγεται ανθυγιεινό, αλλά εμένα μου κάνει! Την επόμενη, ελεύθερη ημέρα, θα τρώω ότι θέλω εκτός από τα πολύ παχυντικά, και πάλι δεν θα ξεπερνάω τις 1400 θερμίδες. Επίσης δεν θα τρώω μετά τις 8 το βράδυ, θα πίνω πολλά ροφήματα βοτάνων, θα πάρω και κάτι φυτικά χάπια αδυνατίσματος, θα κάνω αερόβια γυμναστική, 90 λεπτά κάθε μέρα, θα χρησιμοποιήσω και κάποιες κρέμες που βοηθούν στο αδυνάτισμα. Ε! όλα αυτά δεν νομίζω να μην χάσω 2 καθαρά κιλά την πρώτη εβδομάδα, και αυτό χωρίς στερήσεις, γιατί θα τρώω ότι επιλέξω και ότι με βολεύει τη συγκεκριμένη ημέρα. Όμως επειδή όπως είπα το παράκανα με το φαί τις τελευταίες ημέρες, λέω να κάνω μια 3ημερη δίαιτα αποτοξίνωσης για να πάρω μπρος! Και εδώ θέλω τη γνώμη σου Ελένη μου. Σκέφτομαι να κάνω την «3 μέρες 4,5 κιλά». Αν πατήσεις στη Google θα στο βγάλει. Λες να κάνω αυτή για μια δυνατή αρχή και αμέσως μετά την on-off; Ή πιστεύεις ότι και με την on-off μετά από αυτή μπορεί να πάρω πίσω κάνα κιλό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλιά!
ΧΡΥΣΑ

Ανώνυμος είπε...

τι αλλο μπορω να φαω αντι για μπριζολα??

Eleni είπε...

Καλησπέρα!! Χρύσα μου πώς τα πας τελικά?? Συγνώμη που αργώ τόσο να απαντήσω.. Μου ακούγεται περίεργη η δίαιτα αυτή, πες μας αν δουλεύει τελικά...

Αντί για μπριζόλα μπορείς να φας κοτόπουλο, ψάρι, φιλέτο αρκεί να είναι ψητό και χωρίς σάλτσες!

Ανώνυμος είπε...

Ελένη μου καλησπέρα! Τελικά εδώ και 10 μέρες κάνω τη δίαιτα on-off και έχασα μέσα στις 2 πρώτες μέρες τα 2 κιλά που είχα πάρει (57-2=55!), αλλα μετά πάλι κόλλησα στα 55. Έτσι ξεκίνησα μια τριήμερη αποτοξίνωσης και θα κρατήσω την on-off για συντήρηση. Είμαι στη δεύτερη μέρα και έχω χάσει 1,200, αλλα ακόμα κι αν θεωρητικά είμαι 53,800, δεν φαίνομαι όπως θα έπρεπε. Έχω ακόμη αυτό το λίγο τοπικό λίπος που απεχθάνομαι! Τέλος πάντων, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως το τίμημα για ένα όμορφο και ομοιόμορφο σώμα, είναι η ακατάπαυστη προσοχή στο τι τρως, η συστηματική γυμναστική, η αποτοξίνωση ή νηστεία για 2 μέρες κάθε εβδομάδα και σίγουρα η χρηματική δαπάνη (ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να τρώνε λαχανικά και φρούτα, αλλά λατρεύουν τους υδατάνθρακες.)! Εγώ μόλις αγόρασα το xs CLA της power health και το size one επίσης της power health. Κανόνισα να πηγαίνω για περπάτημα-τρέξιμο μέρα παρά μέρα για 2 ολόκληρες ώρες, κολύμπι (σε πισίνα γιατί δεν μπορώ τη θάλασσα) 2 ώρες κάθε μέρα αλλά χαλαρά, βαράκια και άλλες ασκήσεις 30 λεπτά κάθε μέρα. Επίσης αγόρασα ποδήλατο γυμναστικής για τις ημέρες που δεν μπορώ να βγω για τρέξιμο. Τώρα λέω να πάρω κι έναν διάδρομο γιατί δεν αντέχω τη ζέστη και στο σπίτι έχω κλιματιστικό. Όπως βλέπεις μαζεύονται τα έξοδά μου! Καλή τύχη σε όλες τις διαιτώμενες και υπομονή! ΧΡΥΣΑ

Eleni είπε...

Χρύσα μου κάνεις πολύ προσπάθεια αλλά πιστεύω μην κάνεις υπερβολές.. ήδη είσαι αδύνατη! αν ακολουθήσεις ένα απλό διατροφολόγιο με απ όλα θα το κρατήσεις περισσότερο καιρό και τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα! περιμένω νέα:) Φιλιάα

Ανώνυμος είπε...

Τυχαια επεσα σε αυτη την διαιτα και εχω εκπλαγει απο τα ενθαριντικα σχολια ! Εχω υψος 1.60 και ειμαι 57 κιλα θελω να χασω 8 κιλα αλλα Ειμαι ατομο που δεν κραταω διαιτα ποτε :( θελω να ρωτησω επειδη ειμαι 16 χρονων μπορω να την κανω? και αν ναι προλαβαινω να χασω τα 8 κιλα μεχρι το σχολειο? ( σεπτεμβριο)
Φιλια.. Κωνσταντινα! :)

Eleni είπε...

Κωνσταντίνα μου να το βάλεις στόχο και θα τα καταφέρεις σίιγουρα μέχρι το Σεπτέμβρη! Επειδή τρως λίγο απ όλα με τη δίαιτα αυτή δεν θα κουραστείς εύκολα ελπίζω..! Περιμένω νέα σου:)

litsapapas είπε...

καλησπερα ελενη.καλοκαιρι τωρα και χαθηκα για λιγο.υποχρεωσεις,καμια βολτα παραλια κ.λ.π εδω ειμαι ομως,και κολλημενη στα 53,400 κιλα!!!μπορει καμια φορα να ξεφευγω βραδυ,με ουζακι,οστρακα αντε και καμια πιτσα,αλλα επιδιορθωνω αμεσα.νησι βλεπεις!!!!χα χα.το 52 στη ζυγαρια δεν βλεπω,αλλα ουτε και στον οριζοντα! απελπισια λεγεται αυτο? καλο βραδυ...

κατια είπε...

καλησπέρα για τον καφέ θέλω να ρωτήσω οχι για τη ζάχαρη γιατι δεν μου αρέσει στον καφέ αλλά βάζω πολύ γάλα.Μπορώ πρωι και απογευμα να πίνω και αν ναι θα αντικαταστήσω κάτι άλλο?

Eleni είπε...

Λίτσα μου γιατί τόση απαισιοδοξία!! Με λίγο παραπάνω κολύμπι και κομμένες τις πιτσούλες έρχεται το 52:) Αλλά καλοκαιράκι είναι, λίγο πιο χαλαρά και δεν πειράζει καθόλου!!

Eleni είπε...

Κάτια στον καφέ και εγώ βάζω γάλα, και αυτό που κάνω είναι με τα δημητριακά να βάζω μισό ποτήρι γάλα και το άλλο μισό πάει στον καφέ μου.. Ελπίζω να σε βολέψει έτσι!

litsapapas είπε...

ελενη πραγματικα ντροπη μου!γιατι? γιατι η πισινα η δικη μου ειναι η θαλασσα,κατω απο το μπαλκονι μου...δεν πεθαινω για κολυμπι....με ηρεμει μονο να την βλεπω ολη μερα...και η πιτσα 1 φορα το μηνα ειναι γιαυτο απελπιστηκα..και το αστειο ειναι οτι μου λενε ολοι οτι ειμαι μινιον!!!χα χα ,ευχαριστω παντως,τα λεμεεεεε.

Eleni είπε...

Λίτσα μου είχαμε κανένα νέο? Εμένα μου λείπει πολύυ η θάλασσα, ευτυχώς θα κατέβω λίγες μέρες για διακοπές! Να περνάς καλά χωρίς στερήσεις και όλα φτιάχνονται:)

litsapapas είπε...

eleni σου ευχομαι καλες διακοπες,πραγματικα! οσο για τα νεα μου,επιτελους ξεκολλησα απο το 53 και βλεπω με αισιοδοξια αυτη τη στιγμη το οχι με σημαντικη διαφορα 52,800 !!! ε.κατι γινεται...προσπαθω χαλαρα χα χα. καλα μπανακια..τα λεμε μετα τις διακοπες.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για την απαντηση:)
Να ρωτησω κατι.. Εαν κανω την πρωτη βδομαδα για 4 βδομμαδες θα εχω αποτελεσματα δηλαδη θα. Χανω καθε φορα 3 κιλα ή. Θα συνηθισει ο οργανισμος μου και δεν θα χανω ;
Κωνσταντινα:)

Eleni είπε...

Κορίτσια μου, επιτέλους θα έχω και εγώ διακοπές και άρα περισσότερο χρόνο να τα λέμε!!

Λίτσα μου και εσύ ελπίζω να περνάς τέελια και να μην σε απασχολεί τίποτα:) Πολλά φιλιά!

Κωνσταντίνα πιστεύω θα χάσεις γύρω στα 3 την πρώτη και μετά ίσως λίγο λιγότερο αλλά φοβάμαι μην βαρεθείς να κάνεις την ίδια διατροφή. Περιμένω αποτελέσματα αν το κάνεις! Φιλιάα

sylvia333 είπε...

koritsia ta fagita ta mageireyoume kanonika??

sylvia333 είπε...

eleni mou les na ta kataferw me ayti tin diaiata? mou lene oti koimatai o thyroeidis.. pairnw kai farmaka.. zaxarini ston kafe epitrepete? stis epomenes evdomades den einai polla ta fagita? exw polles apories kai megali anipomonisia na tin xekinisw molisepistrepsw apo diakopes.. nai eimai diakopes kai skeftomai ta 15 rimadiasmena kila!!!mou arese poly to site ayto ... kai niwthw oti dineis kouragio se oles edw!!!

Eleni είπε...

Σύλβια μου δες και την απάντηση και κάτω από τα σχόλια της πρώτης βδομάδας.
Τα φαγητά τα μαγειρεύουμε κανονικά με 1κ.σ λάδι μόνο.
Μια χαρά θα τα καταφέρεις, όταν στρώσουμε την διατροφή μας όλα γίνονται!
Αν δεν μπορείς να πιεις σκέτο τον καφέ τότε βάζε μια ζαχαρίνη.
Τα φαγητά αν τα τρως στις σωστές ποσότητες δεν είναι πολλά, θα δεις ότι θα χάνεις αν την τηρείς ακριβώς!
Ελπίζω να σε βοήθησα..ότι άλλο θες εδώ είμαι!!

sylvia333 είπε...

se eyxaristw poly polyyyy

Ανώνυμος είπε...

Εχω να χασω περιπου 6 κιλα.Τι πιστευεται να το κανω και αυτο γιατι δοκιμασα χιλιαδες διαιτες

Eleni είπε...

Γεια σου! Φυσικά και το μόνο που έχεις αν κάνεις τη διατροφή αυτή είναι..κιλά!! Αλήθεια ξεκίνα άμεσα και απλά προσπαάθα να μην ξεφεύγεις.. Καλά αποτελέσματα!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και απο μενα!Εμενα το προβλημα μου εινε οτι εχω μονο κοιλια. Ηθελα να ξερω αν κανει για μενα. Ειμε 1,55 και 53 κιλα αλλα κολισα με την κοιλια μου εινε 0,89cm και δεν μπορω να την χασω.Αν ακολουθησω την διατροφη εχω ελπιδες?

Eleni είπε...

Καλησπέρα! Με τη δίαιτα σίγουρα θα χάσεις κιλά και δεν μπορεί θα χάσεις και πόντους από την κοιλιά.. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιο ειδική διατροφή για λίπος στην κοιλιά αλλά εγώ, χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου έλεγα να κάνεις τη διατροφή και παράλληλα γυμναστική! Καλή επιτυχία:)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Ελένη.....Έχω απογοητευτεί με τα κιλά μου και λέω από αύριο να αρχίσω τη δίαιτα σου...Ελένη θέλω να μου εξηγήσεις μερικά σημεία που δεν κατάλαβα...Όταν λες λαδερό φαγητό.ποια φαγητά εννοείς?πόσες πατάτες τηγανητές μετράμε στο γεύμα? ΚΑΙ πόσα μπιφτέκια βάζουμε??Αχ Ελένη ο Θεός βοηθός γιατί η ζυγαριά σήμερα έδειξε ERROR.Περιμένω απάντηση θα σε ενημερώνω για την πορεία μου. ΦΙΛΙΑ

Eleni είπε...

Καλημέρα!! Να μην απογοητεύεσαι καθόλου, απλά να βάλεις τα δυνατά σου και να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει!
Σαν λαδερό μπορείς να φας αρακά, φασολάκια, μπριαμ κλπ αλλά πάντα μαγειρεύουμε με 1 κ.σ το πολύ ανά άτομο..
Προσπάθησε να ακολουθείς ακριβώς το πρόγραμμα και να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις, τίποτα άλλο και θα τα καταφέρεις! Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

αντι για μπριαμ τι μπορω να βαλω?

Eleni είπε...

Αντί για μπριάμ μπορείς ίσως να φτιάξεις αρακά ή φασολάκια μαγειρεμένα όμως με 1 κ.σ ελαιόλαδο ανά άτομο, όχι περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!! Θα μπορούσα αν παραλείψω την πρώτη εβδομάδα και να ξεκινήσω από την δεύτερη ή ακόμα και από την 3? Θέλω να χάσω 3 κιλά. Το μεγάλο πρόβλημα στην διατροφή μου είναι ότι τσιμπολογάω στα ενδιάμεσα συνήθως μπισκότα κτλ. Αν δεν βάλω ένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να την κόψω αυτήν την συνήθεια.

alex είπε...

Γεια σας. Θα μπορούσα να αλλάξω το μεσημεριανό με το βραδυνό επί καθημερινής βάσης? Στο γραφείο απαγορεύεται να τρώμε φαγητό παρά μόνο σαλάτες ή τοστ, φρούτα γιαούρτια κτλ. Φαγητό τρώω μία φορά την ημέρα γύρω στις 8!!

Eleni είπε...

Καλησπέρα! Μπορείτε να αλλάξετε το μεσημεριανό με το βραδινό ναι.. Επίσης μπορείτε να τρώτε στο γραφείο ένα τοστ και το βράδυ στο σπίτι το μεσημεριανό.

Την πρώτη βδομάδα χάνουμε συνήθως πιο πολλά κιλά αλλά και εγώ όταν την είχα κάνει ξεκίνησα από την δεύτερη και δεν είχα πρόβλημα! Καλή επιτυχία!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΚΛΗΜΑΚΤΙΡΙΟ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΛΑ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!ΕΥΓΕΝΙΑ

Eleni είπε...

Καλησπέρα Ευγενία και καλή αρχή!! Για την κλιμακτίριο δες αυτό το άρθρο: http://www.sigmalive.com/lifestyle/health/284072
Γενικά πάντως όταν ακολουθούμε πιστά την όποια διατροφή θα χάσουμε σίγουρα κιλά, ο καθένας με τους δικούς του ρυθμούς! Περιμένουμε νέα σου:)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

θελω να σε ρωτησω:θα ζυγιστω την αλλη μερα τησ αποτοξινωσης?:)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....ΕΥΓΕΝΙΑ

Σοφια Τ. είπε...

Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω την 2η εβδομαδα της διατροφης.Την πρωτη εβδομαδα την εκανα κατα γραμμα με καθημερινο περιπατο μιας ωρας και αποτελεσμα κανενα.Μολις 700γρ.Υποτιθεται πως στην 1η εβδομαδα χανεις 2-3κιλα.Εγω δεν εχασα ουτε ενα.Απογοητευση,γιατι εχω πολλα κιλα να χασω

Unknown είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ 700 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ.....ΕΥΓΕΝΙΑ

Eleni είπε...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Ευγενία αν και άργησα να απαντησω γενικά ναι ζυγιζόμαστε την επόμενη της αποτοξίνωσης καλύτερα! Πώς τα πας μέχρι τώρα?

Σοφία μου να μην απογοητεύσαι καθόλου, αν συνεχίσεις με τη διατροφή και το περπάτημα θα δεις αποτελέσματα σίγουρα.. Πρόσεξε μόνο τις ποσότητες που τρως, το λάδι που βάζεις και στο περμάτημα προσπάθησε να κάνεις και λίγο τρέξιμο ή έντονο περπάτημα. Δες και αυτά τα βιντεάκια για γυμναστική: http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ

http://www.youtube.com/watch?v=_r_z7DUpjH8

Εγώ προσπαθώ να τα κάνω 4-5 φορές τη βδομάδα και έχω δει διαφορά!

Βάλε στόχο να μπεις σε ένα ρούχο πχ ένα τζιν που φόραγες παλιά! Είναι καμιά φορά πιο αντικειμενικό από τη ζυγαριά:) Καλή συνέχειαα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και από μένα !! Διάβασα την διατροφή και λέω να ξεκινήσω...το πρόβλημα μου είναι ότι τρώω μεγάλες ποσότητες ,αλλά ευτυχώς από καλά φαγητά ...μεχρί τα τέλη του 2011 όμως επειδή ήταν η φύση της εργασίας μου τέτοια (8ώρες καθημερίνα περπάτημα και ανεβοκατέβασμα σκάλας ) οι μεγάλες ποσότητες που έτρωγα μου ήταν απαραίτητες και δέν είχα παραπανίσια κιλά ,σύ το ότι γυμναζόμουν 4 φορές την εβδομάδα ...Και όλα αυτά επί 13 χρόνια ...όπως καταλαβαίνεται η διατροφή που αναρτάται μου φαίνεται στερητική για τα δικά μου δεδομένα ...αλλά από τότε που απολύθηκα έχω βάλει 22 κιλά ...λόγω και της κακής ψυχολογίας είχα παρατήσει και την γυμναστική ...έχει ένα μήν απου ξαναξεκίνησα ελλειπτικο στο σπίτι καθημερινά επί μία ώρα και έχω χάσει ήδη 3,5 κιλά χωρίς ιδιαίτερη στέρηση όμως ...Τώρα αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά ότι οι μερίδες που πρέπει να τρώω είναι λιγότερες ...αλλά και πάλι θολά ...πχ μια κανονική μερίδα μακαρόνια ισούτε με 1 φλ του τσαγιού;;Σήμερα θα κάνω γάυρο σαγανάκι ..εντάξει το λάδι το ξέρω 1κουταλια της σούπας ,αλλά πόσα γαυράκια είναι μια μερίδα ;;;

Eleni είπε...

Καλησπέρα! Για το μέγεθος των μερίδων δες εδώ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=208498&catid=10

Το σημαντικότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι να πιστέψουμε σε αυτούς και να καταλάβουμε πως μόνο με προσωπική μας προσπάθεια θα τους πετύχουμε!

Η διατροφή που έχω ανεβάσει είναι απλά ενδεικτική και σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να επισκεφτείτε ένα διατροφολόγο!
Θα χαρώ πολύ όμως για ό,τι απορία μπορώ να βοηθήσω..

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Εγώ θέλω να χάσω 20 κιλά. Πόσον καιρό πρέπει να την κάνω τη δίαιτα?

Eleni είπε...

Καλημέρα! Σίγουρα όσο πιο πολλα κιλά θέλουμε να χάσουμε τόσο πιο εύκολα θα χάσουμε τα πρώτα τουλάχιστον... Βάλε στόχο κάθε βδομάδα να βλέπεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει ή τα ρούχα να σου είναι φαρδι, άσχετα με το αν μια βδομάδα χάσεις 2 ή 3 ή περισσότερα κιλα! Σίγουρα αν την κρατήσεις θα τα χάσεις:) καλή επιτυχία και είμαι εδώ για ότι χρειαστείς!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Λέω να την ξεκινήσω γιατί δεν με παίρνει άλλο και θα σας ενημερώνω για την πρόοδό μου. Καλή σας μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα..διαβασα κ εγώ αυτή την δίαιτα γιατι κ γω θελω να χάσω αν κ προσπαθω με άλλες τίποτα κ μάλιστα πηγα κ σε διαιτολόγο έκανα ένα μήνα κ απογοητευτικά κ σκέφτηκα να μείωση απλα τις μερίδες κ ψάχνοντας έπεσα εδω απλα δεν μπορω να βρω την δίαιτα της τρίτης εβδομάδας μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που θα την βρω; κορινα

Eleni είπε...

Κορίνα μου εδώ είναι και η 3η βδομάδα: http://lightsintages.blogspot.de/2011/10/1-2-3.html

Μαγειρεύουμε πάντα με 1 κ.σ ελαιόλαδο ανά μερίδα ή και λιγότερο, πίνουμε πολύ νερό, δεν παραλείπουμε τα ενδιάμεσα γεύματα.

Η μερίδα ειναι περίπου: όσο η παλάμη μασ ανοιχτή κρέας, όσο η παλάμη μας κλειστή υδατάνθρακες και το υπόλοιπο σαλάτα! Λαδερά κλπ βάζουμε μέχρι τη γραμμή του βαθιού πιάτου.

Και φυσικά όσο μπορούμε γυμναστική!

Καλή αρχή σε όσους ξεκινούν :)

Καίτη είπε...

Καλημέρα Ελένη εχθέσ ξεκίνησα την δίαιτα !!!!το μόνο παραπτωμα που εκανα ηταν να πιω καφε με ενα κουταλακι ζαχαρη!!!!!!!ειναι πολυ κακκο????γιατι πριν ξεκινησω επινα 2 φορες μεσα στην μερα γλυκο τςρα ομως επειδη δεν μπορω να τον κοψω αποτομα πινω μια φορα μεσα στην μερα με μια κουταλιτσα !!!!!

Eleni είπε...

Καίτη μου μικρό το κακό!! Μια φορά τη μέρα πίνε τον καφέ σου με ένα κουταλάκι ζάχαρη ή με υποκατάστατο ζάχαρης. Καλά αποτελέσματα:)

καίτη είπε...

Ελενη μου καλησπερα μια ερωτηση αντι για σαλατα της εποχης που δεν μου αρεσει αυτην την εποχη το μαρουλι τρωω μπροκολο και λαχανο???και αντι για μπανανες ακτινιδιο??ευχαριστω πολυ!!!

Καίτη είπε...

Επισης αν πινω τον καφε μου το απογευμα να παραλειπω το το απογευματινο φρουτο και το αντιστροφο αν τον πινω το πρωι???το βραδινο τι ωρα ειναι καλο να το παιρνουμε? και ποσο διαστημα ανα γευμα?μπορουμε και μπαρεσ??ευχαριστω πολυ!!!

Eleni είπε...

Για σαλάτα μας μπορούμε να τρώμε ότι λαχανικά θέλουμε βραστά ή ωμά, πάντα με 1 κ.σ λάδι ή λιγότερο.

Τη μέρα της αποτοξίνωσης τρώμε ή μήλα ή μπανάνες. . Δεν δοκίμασα με άλλα φρούτα άρα δεν μπορώ να απαντήσω.

πορεί να πίνεις μια φορά τη μέρα τον καφέ σου με ένα κουταλάκι ζάχαρη χωρίς να παραλείπεις το φρούτο. Αν δεις πως χάνεις πιο αργά απ' ότι θα ήθελες κιλά τότε αντικατέστησε τη ζάχαρη με ζαχαρίνη ή στέβια κλπ.

Και ένα άρθρο αφιερωμένο:)
http://www.vita.gr/diatrofi/eating-healthy/article/22527/sugar-detox-apotoksinwsh-apo-th-zaxarh-twra/



Eleni είπε...

Γενικά φροντίζουμε να τρώμε το τελευταίο μας γεύμα 3-4 ώρες πριν ξαπλώσουμε.

Αντί για φρούτο μπορείτε να φάτε μια μπάρα δημητριακών. Γενικά σε ότι αγοράζετε (αλαντικά, τυριά, μπάρες κλπ) να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες και να συγκρίνετε ποία προϊόντα έχουν λιγότερες θερμίδες, λιπαρά και ζάχαρη.

Καίτη είπε...

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη μ !!θα σε ενημερωσω!!!!!!!!!!))))))

καιτη είπε...

καλησπερα Ελενη μ !!!οταν λεσ γιουβετσι εννοεισ με κρεασ η κοτοπουλο??

καιτη είπε...

http://lightsintages.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
μπορουμε να φαμε αυτο αντι για κριθαρακι ??σε ευχαριστω πολυ Ελενη μ!
















Eleni είπε...

Καλημέρα! Στο γιουβέτσι μπορούμε να βάλουμε είτε κοτόπουλο είτε μοσχάρι είτε κιμά αλλά χωρίς λίπος!

Στην αποτοξίνωση αν δεν μπορείς το σκέτο κριθαράκι δοκίμασε αυτό! Προσθέστε και μπόλικο λεμονάκι γισ νοστιμιά!

Ανώνυμος είπε...

Με τι μπορώ να αλλάξω το πρωινό ποτήρι γάλα γιατί δεν θέλω ούτε να το βλέπω???? Κατά τα λοιπά με ενθουσίασε...

Eleni είπε...

Αντί για γάλα μπορεις να τρως ένα γιαουρτάκι 2% !

Μαρίαννα είπε...

Ελενη μου να σε ρωτησω....ποσα γραμμαρια μακαρονια περιπου;;;ποια ειναι μια κανονικη μεριδα;

Eleni είπε...

Καλημερα! Μαριαννα μου μακαρόνια περίπου μέχρι τη γραμμή του βαθιού πιάτου! Γενικά για το μέγεθος της μεριίδας δείτε εδώ:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=208498&catid=10

Μαριάννα είπε...

Ελενη και κατι αλλο...αντι για κρεπα τι αλλο μπορω να φαω;;

Eleni είπε...

Αν δεν θες γλυκιά ή για αλμυρή κρέπα πιστεύω μπορείς να φας πχ σουβλάκι σε αλάδωτη πίτα ή να φτιάξεις ένα ωραίο σάντουιτς με ότι θες σε αραβική πίτα!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας !!! Σήμερα ειναι η πρώτη μέρα της δίαιτας μου είμαι 18 χρόνων 1.72 και 57 κιλα στόχος μου ειναι τα 50-51 .. Διαβάζω τη δίαιτα και εχω κατα ενθουσιάστει με τα σχόλια που κάνετε .. Επειδή ομως είμαι στην δεύτερη μέρα περιόδου πιστεύεται πως δεν θα χασω τόσα κιλα την πρώτη εβδομάδα ?? ακόμα και αν τηρώ τη δίαιτα κατα γράμμα?ευη

KATERINA LEO είπε...

kalispera k apo mena..
egw arxisa tin diaita prin ena mina k mia evdomada!! TON PROTO MINA EXASA 4 KILA K THELO NA XASO ALLA 6 !! AFTIN TIN EVDOMADA TIN XEKINISA APO TIN ARXI ALLA EDO K DIO VRADIA TROO FAGITA POU DEN PREPEI!!FOVAMAI MIN TA XSANAPARO PALI!! THELO NA MOU PEI KAPOIOS POU TIN EXEI KANEI DIO MINES SINNEXOMENA TON DEFTERO MINA XANEIS LIGOTERA?

Stamatis είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 4 ΚΙΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΣΤΗΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΡΕΑΣ ΜΕ 9-4 ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΤΡΑΩ Η' 3-4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ?Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Unknown είπε...

Γεια σας θα μπορουσα να αλλάξω μια μέρα με μια άλλη πχ την Κυριακή με την Πέμπτη??????

Unknown είπε...

Ποια είναι η αποτοξίνωση και πόσες μέρες την κάνουμε? ???

Ανώνυμος είπε...

Παιδάκια, σταματήστε τις βλακείες και πηγαίνετε σε έναν διαιτολόγο. Ο καθένας έχει ξεχωριστές ανάγκες. Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι κατάλληλο για όλους μας. Μην παίζεται με την υγεία σας.