RSS

Κοτόπουλο σε 'μπολάκι' ανανά!

Νόστιμο και εξωτικό σε γεύση και εμφάνιση πιάτο! Απολαύστε το με παγωμένο κοκτέιλ ή φυσικό χυμό φρούτων.


ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
1/2 ανανάς (προτιμάμε το πάνω μέρος με τα φύλλα)
2 φλιτζάνια βρασμένο κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
2 κόκκινες πιπεριές
1 φλυτζάνι μανιτάρια
1 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγο ταμπάσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια και αφαιρούμε τα κόκαλα. 
  2. Μοιράζουμε τον ανανά στη μέση ώστε να σχηματιστούν 2 ‘μπολάκια’ ανανά όπως φαίνεται στη φωτογραφία. 
  3. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωριδούλες και τα μανιτάρια σε φέτες. 
  4. Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. 
  5. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το ταμπάσκο και αλατοπιπερώνουμε. 
  6. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τον ανανά και αφήνουμε για 10 λεπτά. 
  7. Σερβίρουμε μέσα στα ‘μπολάκια’ ανανά μαζί με άγριο ρύζι! 


    331 Θερμίδες / 21 υδατάνθρακες

    Print Friendly and PDFPrint Friendly