RSS

Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα - 3η βδομάδα

Η τρίτη βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών. Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Εδώ θα βρείτε την 4η βδομάδα της δίατας: Εύκολη δίαιτα - 4η βδομάδα

Εδώ θα βρείτε την 1η βδομάδα της δίατας: Εύκολη δίαιτα - 1η βδομάδα
Από το site sintagespareas.gr

Print Friendly and PDFPrint Friendly

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Τι ακριβώς είναι η λαχανόπιτα? Και, την Δευτέρα που αναγράφεται, 1 μερίδα φαγητό ΚΑΙ γλυκό το βράδυ, εννοεί οποιοδήποτε φαγητό συν γλυκό? Δηλαδή θα μπορούσε να είναι, 1 μερίδα μακαρόνια και ένα μπώλ σοκολατένια δημητριακά?

Eleni είπε...

Για λαχανόπιτα μπορείς να φας σπανακόπιτα.. πίτα με λαχανικά γενικά.
Ναι είναι και φαγητό και γλυκάκι της επιλογής σου!!
Μια χαρά μου ακούγονται τα μακαρόνια και τα δημητριακά αν αυτό προτιμάς. Αλλιώς οποιοδήποτε γλυκάκι θέλεις, 1 κομμάτι.

Ανώνυμος είπε...

anti gia psari t allo mporw na faw??

Eleni είπε...

Αντί για ψάρι μπορείς να φας κάποιο μαλάκιο π.χ γαρίδες, καλαμάρι κλπ! αλλιώς φιλέτο κοτόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

τι ενοεις οταν λες μια πιτα γυρο? σκετη η και με χοιρινο και σος ?

Eleni είπε...

Γύρο με χοιρινό ή κοτόπουλο και τζατζίκι αν θες αλλά χωρίς πατάτες!

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεισ και ενα γλυκο

Eleni είπε...

Με το γλυκό εννοώ μια μερίδα από όποιο γλυκό θες ή μια μπάλα παγωτό!

Μαίρη είπε...

Γειά σας!Πρώτα θέλω να σας πώ συγχαρητήρια για το όμορφο μπλόγκ σας,και για τις πολύ ωραίες συνταγές.Εχω διαβάσει όλα όσα αφορούν το κομμάτι της δίαιτας τις συμβουλές που δίνετε και πόσα άτομα έχετε στηρίξει και βοηθήσει στην προσπάθειά τους να αδυνατίσουν.Εχω κάνει και εγώ στο παρελθόν δίαιτα σε διατροφολόγο και είχα χάσει 10 κιλά.δυστηχώς τα ξαναπήρα.ξαναπήγα 9 μήνες στον ίδιο διαιτολόγο και έχασα μόνο 4 κιλά.Εχει μπλοκάρει ο μεταβολισμός μου.Σκέφτομαι να ξεκινήσω και αυτήτην δίαιτα και ελπίζω να τα καταφέρω.

Eleni είπε...

Γεια σου Μαίρη!!
Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου σχόλια:)
Εγώ πιστεύω να την δοκιμάσεις τη δίαιτα γιατί και κακό σίγουρα δεν κάνει και αποτελέσματα έχει.. Μόνο προσπάθα να είσαι τυπική, υπομονετική και θα τα καταφέρεις σίιγουρα!! Η μέρα με την αποτοξίνωση θα σε βοηθά και στο ξεμπλοκάρισμα.. Φιλάκια, περιμένω αποτελέσματα και ερωτήσεις φυσικά!

Mαίρη είπε...

Καλησπέρα!Ξεκίνησα σήμερα πρώτη μέρα την δίαιτα.Στόχος μου είναι 12 κιλά να χάσω και με λιγότερα θα είμαι ευχαριστημένη.Με τις δίαιτες είμαι πάντα τυπική και σπάνια παρεκτρέπομαι.Θα ηθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν δεν γίνομαι κουραστική..Ηθελα να ξέρω άν μπορώ ανάμεσα στα γεύματα να τρώγω ωμά λαχανικά π.χ.καρότα αγγουράκια και αν το τόστ θα είναι με ψωμί η φρυγανιές ή σκέτη η γαλοπούλα με το τυράκι.Συγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Καλό σας βράδυ!!!

Eleni είπε...

Μαίρη μου μην μου μιλάς στον πληθυντικόοο!!:) Άμαν την τηρείς τότε σίγουρα θα έχεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα! Κανονικό τοστάκι με μαύρο ψωμί καλύτερα, γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα χωρίς βούτυρο.. Ενδιάμεσα είναι μόνο αυτά που γράφει η δίαιτα αλλά αν νιώθεις πείνα είναι καλή ιδέα τα ωμά λαχανικά.. Ότι άλλο θες πες μου! Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Το γιουβετσι με τι μπορω να το αντικαταστησω.;

Mαίρη είπε...

Γειά σου Ελένη!!ΣΕε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Εχω ακόμα κάτι να ρωτήσω..Οταν έχω λαχανικά βραστά μπορώ να τρώγω βλήτα με κολοκυθάκια και αμπελοφάσουλα με 1 κουταλιά λάδι?Και όταν έχω φρούτο μπορώ να τρώγω 1 φετούλα καρπούζι?και τον καφέ μου πίνω 1 μικρό ελληνικό την μέρα με 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό καστανή ζάχαρη.Δεν μου αρέσει ο καφές με καντερέλ η άλλο γλυκαντικό!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Kalimera. Xekinisa th diaita kai imoun 55.5. Eimai sthn arxi ths tritis evdomadas. Thn Paraskevi pou zigistika eixa xasei 2.2. Extes pou xekinhsa thn 3h evdomada allaxa tis meres kai efaga th laxanopita. Epeidi omos eimai ena atomo pira spanakopita na fao. Simera eimai 700 gr parapano. Simera tha fao omeleta. Mipos me thn triti evdomada de xaso kai na xanakano thn proti kai th defteri mono?? Efxaristo polu

Ανώνυμος είπε...

αντι για γιαουρτι τι αλλο μπορουμε να φαμε?

Eleni είπε...

Καλησπέρα!! Πρέπει να ακολουθούμε όλες τις βδομάδες της δίαιτας.. Ο καθένας χάνει ανάλογα με τον οργανισμό του διαφορετικά κιλά κάθε βδομάδα αλλά σίγουρα θα χάσετε τα κιλά που θέλετε αν την ακολουθείτε σωστά!

Μπορείς να αντικαταστήσεις το γιαούρτι με γάλα χαμηλών λιπαρών!

live your life είπε...

μπορουμε το πρωινο γαλα να το αντικαταστήσουμε με ενα κουλούρι?? και τις μπανανες της παρασκευης με τι αλλο φρουτο?

maraki είπε...

μπορουμε να αντικαταστησουμε το πρωινο γαλα με ενα κουλουρι και τις μπανανες της παρασκευης με καποιο ολο φρουτο, ποιο προτείνεται ?

Eleni είπε...

Στο πρωινό μπορείς να πίνεις 1 ποτήρι γάλα ή χυμό και να τρως ένα μικρό κουλούρι.. Αντί για μπανάνες μπορείς να φας μήλα! Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ..1 ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ????ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ?????


Filio είπε...

σας διαβαζω απο εχθες και ανυπομωνω να αρχισω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensmagazine.gr/article/health-beauty/276763-xamos-me-ayth-th-diaita-oi-diashmes-xanoyn-kila-toso-eykola-sas-thn-apokalyptoyme

Unknown είπε...

Γεια Σας!αν δεν μου αρέσουν τα λαδερά..φασολάκια, μπάμιες.. Τη θα μπορούσα αλλο να φάω?