ΥΛΙΚΑ (10-15 μερίδες)
750 γρ. άπαχο γιαούρτι
75 ml θυμαρίσιο μέλι
150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
2 κ.σ τρίμματα σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄για 5 φορές να αφρατέψει.
- Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα αρχίσει να στέκεται προσθέτουμε τα καρύδια.
- Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.
124 θερμίδες/ 11,5 υδατάνθρακες ανά μερίδα