ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
500 γρ πέννες βρασμένες
200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
λίγο μαϊντανό
2 φλ. κοτόπουλο φιλέτο βραστό ή ψητό κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/2 φλ. σπασμένα καρύδια
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
5-6 κ.σ παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε στο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά, για περίπου ένα λεπτό.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να εξατμιστούν.
- Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί περίπου το μισό κρασί και να ροδίσουν τα μανιτάρια. για περίπου 5 λεπτά. Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο μαϊντανό.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε με τις πέννες, τα καρύδια και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
- Καλή όρεξη!
390 θερμίδες / 32 υδατάνθρακες
Από το περιοδικό Men's Health
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου