RSS

Σάλτσα μανιταριών με μπαλσάμικο

Διαφορετική σάλτσα μανιταριών που συνοδεύει τέλια κοτόπουλο ή άλλο κρέας! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα) 
2 φλ. μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
1 κ.γ ελαιόλαδο
1/4 κ.γ θυμάρι
1/2 φλ. ζωμό κότας
2 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο 
1 κ.σ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ελαφρύ  καφέ χρώμα.
  2. Βγάζουμε σε ένα πιάτο τα μανιτάρια.
  3. Στο τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό κότας, το ξύδι και το θυμάρι. 
  4. Αφήνουμε να σιγοβράσει. Το αφήνουμε για 2-3 λεπτά. 
  5. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το βούτυρο και αφήνουμε για ακόμη 1 λεπτό στη φωτιά. 
  6. Με ένα κουτάλι σερβίρουμε πάνω σε κοτόπουλο, μπριζόλες ή στέικ! 


86 θερμίδες / 4 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly