Διαφορετική σάλτσα μανιταριών που συνοδεύει τέλια κοτόπουλο ή άλλο κρέας!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 φλ. μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
1 κ.γ ελαιόλαδο
1/4 κ.γ θυμάρι
1/2 φλ. ζωμό κότας
2 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.σ βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ελαφρύ καφέ χρώμα.
- Βγάζουμε σε ένα πιάτο τα μανιτάρια.
- Στο τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό κότας, το ξύδι και το θυμάρι.
- Αφήνουμε να σιγοβράσει. Το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το βούτυρο και αφήνουμε για ακόμη 1 λεπτό στη φωτιά.
- Με ένα κουτάλι σερβίρουμε πάνω σε κοτόπουλο, μπριζόλες ή στέικ!
86 θερμίδες / 4 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου