Το γνωστό μεξικάνικο ντιπ για να συνοδέψετε nachos, τορτίγιες ή ότι άλλο θέλετε!
Print Friendly
Υλικά (2 άτομα)
1,5 φλ. άπαχο γιαούρτι στραγγιστό
1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
1/2 φλ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/4 φλ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1-2 κ.σ χυμός λεμόνι
1 κ.σ καυτερή σάλτσα (ή λίγη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
130 θερμίδες / 9,5 υδατάνθρακες
1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
1/2 φλ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/4 φλ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1-2 κ.σ χυμός λεμόνι
1 κ.σ καυτερή σάλτσα (ή λίγη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τη ντομάτα και το κόλιανδρο μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα αλλά όχι πολύ για να μην γίνει υπερβολικά ρευστό.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις ντομάτες και το ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
- Το βάζουμε σε ένα μπολ και το κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
- Μπορούμε να το συνοδέψουμε με ψιλοκομμένα λαχανικά!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου