Μια διαφορετική συνταγή για ομελέτα με γέμιση κρεμμυδιών. 
ΥΛΙΚΑ (1 άτομο)
2 κ.γ ελαιόλαδο
1 μέτριο ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ ξύδι μπαλσάμικο
1 αυγό
2 ασπράδια αυγού
1 κ.σ νερό
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ (1 άτομο)
2 κ.γ ελαιόλαδο
1 μέτριο ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ ξύδι μπαλσάμικο
1 αυγό
2 ασπράδια αυγού
1 κ.σ νερό
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο μισό λάδι σε μέτρια φωτιά.
 - Όταν είναι έτοιμα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ξύδι και αφήνουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
 - Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το νερό απαλά.
 - Αφαιρούμε από το τηγάνι τα κρεμμύδια και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και τα αυγά.
 - Ανακατεύουμε 1-2 φορές αρχικά και μόλις αρχίσει να στερεοποιείται την αφήνουμε για 3 περίπου λεπτά.
 - Στο κέντρο της ομελέτας μας βάζουμε τα κρεμμύδια, τη διπλώνουμε και αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.
 - Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής!
 
265 θερμίδες / 9 υδατάνθρακες



0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου