Οι πιο νόστιμες πατάτες που έχετε δοκιμάσει!! Γίνονται πιο ωραίες από τηγανιτές αφού μένουν μέσα μαλακές και απ' έξω τραγανές.
ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μέτριες πατάτες
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ σπόρους μουστάρδας
1-2 κ.γ κύμινο
1/2 κ.γ πάπρικα
1/2 κ.γ τσίλι σε νιφάδες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.σ χυμό λεμονιού
αλάτι
κόλιανδρο φρέσκο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μέτριες πατάτες
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ σπόρους μουστάρδας
1-2 κ.γ κύμινο
1/2 κ.γ πάπρικα
1/2 κ.γ τσίλι σε νιφάδες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.σ χυμό λεμονιού
αλάτι
κόλιανδρο φρέσκο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αρκετά αλλά να κρατήσουν το σχήμα τους.
- Τις στραγγίζουμε καλά και τις ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Τις απλώνουμε σε ένα ταψί του φούρνου και τις ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.
- Σερβίρουμε αφού τις πασπαλίσουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
204 θερμίδες ανά μερίδα
7 σχόλια:
Καλημέρα Ελένη μου!
Οι πατατούλες φαίνονται υπέροχες! Μ' αρέσει πολύ ο πικάντικος χαρακτήρας τους!
Φιλιά, καλή πρωτομαγιά!
Ερμιόνη μου και εγώ αγαπώ πολύ τις πικάντικες γεύσεις!! Καλή πρωτομαγιά, φιλιά πολλα=ά!:)
Πεντανόστιμες φαίνονται!
Και τι ωραία μπαχαρικά και αρωματικά τους έβαλες!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
Ελένη μου πικάντικες και νοστιμότατες!!!
Καλή Πρωτομαγιά!!!
Φιλιά!!!
Θέλωωωωωω πρέπει να είναι τέλειες ε;;;; Θα δοκιμαστούν την επόμενη φορά που θα κάνω πατάτες...
Φιλιά!!!!
Καλή Πρωτομαγιά!!!!!!!
Πρέπει να είναι πεντανόστιμες!
Κι εγώ έτσι τις κάνω και γίνονται πεντανόστιμες!!! Φιλιά!
Δημοσίευση σχολίου