Wraps με μαριναρισμένες γαριδούλες, σαλάτα και σως γιαουρτιού!
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
8 γαρίδες
μαρούλι
φρέσκο κόλιανδρο
ντομάτα
2 μικρές αράβικες πίτες
για τη μαρινάδα:
χυμός από 1 πορτοκάλι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
μαϊντανός
ξύσμα από μισό λεμόνι
λίγο ούζο
1 κ.σ ταχίνι ή ντιπ γιαουρτιού ή γουακαμόλε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
8 γαρίδες
μαρούλι
φρέσκο κόλιανδρο
ντομάτα
2 μικρές αράβικες πίτες
για τη μαρινάδα:
χυμός από 1 πορτοκάλι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
μαϊντανός
ξύσμα από μισό λεμόνι
λίγο ούζο
1 κ.σ ταχίνι ή ντιπ γιαουρτιού ή γουακαμόλε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, βάζουμε μέσα τις γαρίδες και τις κρατάμε για ένα βράδυ στο ψυγείο.
- Ψήνουμε τις γαρίδες μαζί με τη σάλτσα τους για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς στο φούρνο.
- Ζεσταίνουμε τις πιτούλες μας, πάνω βάζουμε τα λαχανικά, τις γαρίδες και 1 κ.σ σάλτσα.
- Τυλίγουμε τις πίτες, μοιράζουμε στη μέση και σερβίρουμε!
255 θερμίδες η κάθε μερίδα
8 σχόλια:
πεντανοστιμο θα το ετρωγα τωρα με μεγαλη χαρα!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΜΜ...πολύ νόστιμο!!!μπράβο σου...
Φαίνεται σκέτη απόλαυση!
Υπέροχη συνταγή!
Φιλιά!
Πολύ πολύ νόστιμο Ελένη. Φιλιά!ολλύ πολύ νόστιμο Ελένη. Φιλιά!
Φαίνεται πεντανόστιμο!!!!
Ελενάκι φαίνεται απολαυστικότατο!!!Μπράβο σου!!!
Φιλιά πολλά!!!
Ευτυχώς που τρώω γιατί θα είχα φάει την οθόνη!!! Τέλειο!!!!!!!
Καλό Πάσχα!!!!!!!!!!!
Να είχα ένα τώρα!!!!!Φαίνεται πολύ καλό να είσαι καλά καλή Ανάσταση!!!
Δημοσίευση σχολίου