RSS

Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα

Το ψαρονέφρι στη λαδόκολλα ψήνεται τέλια και μένει μαλακό! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1 ψαρονέφρι
3-4 φέτες ανανά
1/4 φλ. χυμό ανανά
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρό κρεμμύδι 
1 κ.γ μέλι
μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό
αλάτι, πιπέρι 
1 κ.σ λάδι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε όλα μας τα λαχανικά σε μακρόστενες φέτες και τον ανανά σε κύβους.
  2. Ανακατεύουμε το λάδι με τα μπαχαρικά και αλείφουμε με το μείγμα το ψαρονέφρι.
  3. Κόβουμε ένα μεγαλούτσικο κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι λαδόκολλα.
  4. Στο κέντρο της λαδόκολλας τοποθετούμε το ψαρονέφρι και τα λαχανικά. 
  5. Ρίχνουμε το μέλι, αλάτι, πιπέρι και το χυμό ανανά.
  6. Κλείνουμε τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε το πακετάκι μας σε ένα ταψί.
  7. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά. 
  8. Σερβίρουμε με πικάντικες πατατούλες 


275 θερμίδες, 14 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly

5 σχόλια:

Ξανθή είπε...

Ωραία ιδέα για αύριο.
Καλό σου απόγευμα!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Εκανες φαγητό λουκουμάκι!!
Γεια στα χέρια σου!
Φιλιά, καλή βδομάδα!

Ερμιόνη είπε...

Το ψαρονέφρι είναι αγαπημένο υλικό και ο συνδυασμός του με τα συγκεκριμένα υλικά είναι πεντανόστιμος και ιδιαίτερος!
Φιλιά Ελένη, καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το ψαρονέφρι! Φαίνεται λουκούμι! Φιλάκια!!!!

Eleni είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια κορίτσια!! Φιλιά πολλάαα!