Share it!

' Τηγανιά ' κοτόπουλου με τυρί κρέμα και ουίσκι!

Κομματάκια κοτόπουλου με μανιτάρια και υπέροχη πλούσια σάλτσα από τυρί κρέμα και ουίσκι! 


ΥΛΙΚΑ (6 άτομα) 
3 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
2 φλυτζάνια μανιτάρια κομμένα στα 4
4 κ.σ τυρί κρέμα light
1 σφηνάκι ουίσκι
1/2 κ.γ κάρυ
αλάτι, πιπέρι, λίγη πάπρικα
1/2 κ.γ μουστάρδα
2 κ.σ ελαιόλαδο
1/2 φλ. ζωμός λαχανικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε πάπρικα ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε.
  4. Σβήνουμε με το ουίσκι και αφήνουμε για 1-2 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  5. Ρίχνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλο το νερό. 
  6. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη μουστάρδα, το κάρυ και λίγες κουταλιές από το νερό του φαγητού μας ώστε το τυρί να μαλακώσει και να γίνει λεία σάλτσα.
  7. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
  8. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά.
  9. Σερβίρουμε με ρύζι με λαχανικά!


    252 θερμίδες / 3 υδατάνθρακες

    Print Friendly and PDFPrint Friendly
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...