Μαριναρισμένο φιλέτο σε 'πιτούλα' μαρουλιού!!
ΥΛΙΚΑ (3 άτομα)
6 μεγάλα φύλλα μαρουλιού iceberg
200 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 ντομάτες
για την μαρινάδα:
2 σκελίδες σκόρδο
0,5 κ.γ ζάχαρη
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.σ σησαμέλαιο
1/4 κ.γ τζίντζερ
1 κ.γ ξύδι μπαλσάμικο
2 κ.σ τυρί κρέμα light
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβουμε το κρέας μας σε μικρές λεπτές λωρίδες και το αφήνουμε για τουλάχιστο μια ώρα να μαριναριστεί.
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι σε κυβάκια.
- Ανακατεύουμε τις ντομάτες με το τυρί κρέμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το κρέας μαζί με τη μαρινάδα.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά ώστε να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα μαλακό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πόσο πικάντικο το θέλουμε.
- Σε κάθε φύλλο βάζουμε στο κέντρο ντομάτα, πάνω το κρέας και πάνω λίγα κρεμμυδάκια.
- Τυλίγουμε το μαρούλι και σερβίρουμε δύο wraps σε κάθε άτομο!
- Μπορείτε να προσθέσετε ρύζι και να συνοδέψετε με γουακαμόλε, ενώ αν δεν σας αρέσει η ντομάτα βάλτε καρότο.
265 θερμίδες / 6 υδατάνθρακες
1 σχόλια:
poly wraiooo
Δημοσίευση σχολίου