Τα γνωστά μας δαχτυλίδια κρεμμυδιών ψημένα στο φούρνο μετατρέπονται σε ένα νόστιμο ελαφρύ ορεκτικό!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 μέτρια κρεμμύδια
3/4 φλ. αλεύρι
1 αυγό, 2 ασπράδια
3/4 φλ. φρυγανιά ολικής τριμμένη
μπαχαρικά κατά προτίμηση (πιπέρι, αλάτι, ρίγανη, σκόρδο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 μέτρια κρεμμύδια
3/4 φλ. αλεύρι
1 αυγό, 2 ασπράδια
3/4 φλ. φρυγανιά ολικής τριμμένη
μπαχαρικά κατά προτίμηση (πιπέρι, αλάτι, ρίγανη, σκόρδο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόβετε τα κρεμμύδια σε μέτριου πάχους ροδέλες και τις ανοίγετε ώστε να σχηματιστούν δαχτυλίδια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, σε δεύτερο τα χτυπημένα αυγά και σε άλλο τη φρυγανιά με όλα τα μπαχαρικά.
- Βουτάμε αρχικά τις ροδέλες στο αλεύρι, ακολούθως στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.
- Τοποθετούμε το κρεμμύδι σε λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου