Αγαπημένη γεύση χωρίς ενοχές!
ΥΛΙΚΑ
20 φράουλες περίπου
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
λίγη καρύδα χωρίς ζάχαρη ή τριμμένο μπισκότο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τις φράουλες .
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.
- Καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα κάθε φράουλα ώστε να μπορούμε να την κρατάμε.
- Βουτούμε μια μια τις φράουλες στη σοκολάτα και τις ακουμπάμε σε πιάτο με λαδόκολλα από κάτω.
- Αν θέλουμε τις βουτάμε μετά στην καρύδα.
- Τις αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σοκολάτα γάλακτος ή λευκή σοκολάτα!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου