Αγαπημένη γεύση χωρίς ενοχές! 
ΥΛΙΚΑ
20 φράουλες περίπου
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
λίγη καρύδα χωρίς ζάχαρη ή τριμμένο μπισκότο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τις φράουλες .
 - Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.
 - Καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα κάθε φράουλα ώστε να μπορούμε να την κρατάμε.
 - Βουτούμε μια μια τις φράουλες στη σοκολάτα και τις ακουμπάμε σε πιάτο με λαδόκολλα από κάτω.
 - Αν θέλουμε τις βουτάμε μετά στην καρύδα.
 - Τις αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.
 - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σοκολάτα γάλακτος ή λευκή σοκολάτα!
 


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου