Κλασσική συνταγή σε light εκδοχή!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
3 κομμάτια μοσχάρι για κατσαρόλα
2 κ.σ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. χυμό ντομάτας
0,5 ποτήρι κρασί
αλάτι, πιπέρι, κανέλα, βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
3 κομμάτια μοσχάρι για κατσαρόλα
2 κ.σ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. χυμό ντομάτας
0,5 ποτήρι κρασί
αλάτι, πιπέρι, κανέλα, βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το κρεμμύδι σε φετούλες.
- Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το κρέας μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, λίγο νερό αν χρειάζεται και αφήνουμε να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά.
- Αν θέλουμε πιο πηχτή τη σάλτσα προσθέτουμε στο τέλος ελάχιστο αλεύρι διαλυμένο σε νερό.
335 θερμίδες/ 6,5 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου