Γρήγορη συνταγή αλλά πολύ γευστική!
1,5 φλ. ραβιόλια
1 ντομάτα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα ραβιόλια με τη σάλτσα ντομάτας πάνω και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
330 θερμίδες / 27 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου