RSS

Ραβιόλια με σάλτσα ντομάτας


Γρήγορη συνταγή αλλά πολύ γευστική! 

Ραβιόλια με σάλτσα ντομάτας

ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
1,5 φλ. ραβιόλια
1 ντομάτα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.
  3. Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά. 
  4. Σερβίρουμε τα ραβιόλια με τη σάλτσα ντομάτας πάνω και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
330 θερμίδες / 27 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly