Σαλάτα με βραστά αυγά. Είναι ένας απλός και νόστιμος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα πασχαλινά αυγά που σας περίσσεψαν!
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
4 αυγά βρασμένα
3 κ.σ μαγιονέζα light
0,5 κ.γ μουστάρδα
1 κ.σ κάππαρη ή τουρσί
1 κ.σ μαϊντανό ή άνηθο
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
2 φέτες ψωμί φρυγανισμένο
σάλτσα tabasco (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα.
- Με ένα πιρούνι λιώνουμε τα αυγά ώστε να γίνουν κομματάκια, αλλά όχι πολύ μικρά.
- Προσθέτουμε την κάππαρη, τον μαϊντανό, το χυμό λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.
- Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και αν θέλουμε προσθέτουμε την καυτερή σάλτσα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου