RSS

Σούπα με μοσχάρι

Πλούσια σε γεύση και ελαφριά σε θερμίδες!

Σούπα με μοσχάρι light

ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
0,5 kg μοσχάρι σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 κλωναράκια σέλινο
2 καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες
1 πατάτα κομμένη σε κύβους
4 μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες
1 κ.σ ελαιόλαδο
1,5 λίτρο νερό
1 κύβο ζωμό βοδινού ή λαχανικών
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας.
  2. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το σέλινο.
  3. Ρίχνουμε το νερό και το ζωμό και αφήνουμε τη σούπα μας να βράσει για μισή ώρα σε μέτρια φωτιά. 
  4. Προσθέτουμε τα καρότα και την πατάτα και αφήνουμε για άλλη μια ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσει.
  5. Σερβίρουμε με λίγο λεμονάκι.
~ 270 θερμίδες / 8.5 υδατάνθρακες 

Print Friendly and PDFPrint Friendly