Απλά υπέροχο!! Η καρύδα δίνει μια πιο εξωτική γεύση, σε ένα πολύ ελαφρύ πιάτο!
ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
3 στήθη κοτόπουλο σε λωρίδες
0,5 φλ. καρύδα άγλυκη
0,5 φλ. φρυγανιά ολικής άλεσης
0,5 φλ. γάλα 1%
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι, κάρυ, κανέλα, ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
3 στήθη κοτόπουλο σε λωρίδες
0,5 φλ. καρύδα άγλυκη
0,5 φλ. φρυγανιά ολικής άλεσης
0,5 φλ. γάλα 1%
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι, κάρυ, κανέλα, ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε τα μπαχαρικά στο κοτόπουλο.
- Σε ένα μπολ χτυπούμε το αυγό και προσθέτουμε το γάλα.
- Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με την καρύδα.
- Βουτάμε κάθε λωρίδα κοτόπουλου πρώτα στο μπολ με το αυγό και μετά στη φρυγανιά με την καρύδα, ώστε να καλυφθεί από κάθε πλευρά.
- Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
320 θερμίδες / 8,5 υδατάνθρακες
1 σχόλια:
Μπράβο για τις πρωτότυπες συνταγές που μας προτείνεις.
Δημοσίευση σχολίου