RSS

Ραβιόλια με σάλτσα μανιταριών

Ραβιόλια με φρέσκα μανιτάρια!


ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
4 φλ. βρασμένα ραβιόλια με γέμιση μανιταριών
1 φλ. μανιτάρια σε φετούλες
1 κρεμμύδι  ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτηράκι κονιάκ
2 κ.σ τυρί κρέμα light
8 κ.σ παρμεζάνα σε φλύδες
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο και το δεντρολίβανο.
  2. Όταν το σκόρδο και το δεντρολίβανο πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε.
  3. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τα αφήνουμε σε μεσαία φωτιά για 3-4 λεπτά. 
  4. Σβήνουμε με το κονιάκ, αφήνουμε για 2 λεπτά και ανακατεύουμε το τυρί κρέμα.
  5. Τέλος, ρίχνουμε το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
  6. Σερβίρουμε τα ραβιόλια με σάλτσα και παρμεζάνα. 


290 θερμίδες , 21 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly