Σολωμός με πιπεράτη κρούστα! Σερβίρετέ το με πικάντικες πατατούλες και ..καλή όρεξη!
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα σολωμού (150γρ. το καθένα)
2 κ.γ κόκκοι διάφορων πιπεριών αλεσμένοι
1 κ.γ γλυκιά πάπρικα
χυμός από 2 λάιμ ή 1 λεμόνι
1 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τη σχάρα μας ή το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ανακατεύουμε τους σπασμένους κόκκους από το πιπέρι με την πάπρικα, το χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι.
- Αλείφουμε κάθε φιλέτο σολωμού με ελαιόλαδο και τα περνάμε από το μείγμα των πιπεριών.
- Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο για 10-15 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν τα φιλέτα τα αφήνουμε για 3-4 λεπτάκια σε ένα πιάτο σκεπασμένο με πετσέτα και στη συνέχεια σερβίρουμε.
253 θερμίδες / 1,5 υδατάνθρακες
5 σχόλια:
Teleios o solomos sou!!!!!
Πολύ ωραίο πιάτο!!!
Φιλιά!
Αγαπημένος, μια φορά την εβδομάδα σίγουρα στο τραπέζι μας! Καλή συνέχεια!
Νόστιμο και ελαφρύ φαγάκι που ετοιμάζεται σε μηδέν χρόνο;
Ευχαριστώ πολύ, θα πάρω!
Φιλιά πολλά Ελενάκι!
τέλειο το πιάτο σου!!!!!!Στείλε και από εδώ ένα κομματάκι!!!!!!!!!!
Δημοσίευση σχολίου