Σουβλάκια γαρίδας με σκόρδο και θυμάρι.
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φλ. γαρίδες καθαρισμένες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ Worcestershire sauce
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι ή 0.5 κ.γ αποξηραμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Περνάμε της γαρίδες σε ξυλάκια για σουβλάκι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Αλείφουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα και τις αφήνουμε για τουλάχιστο μισή ώρα στο ψυγείο.
- Τις ψήνουμε στη σχάρα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.
- Μπορείτε να φτιάξετε έξτρα σαλτσούλα για να συνοδέψετε τις γαριδούλες.
246,5 θερμίδες , 4 υδατάνθρακες
1 σχόλια:
Φανταστικό φαίνεται θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!
Δημοσίευση σχολίου