ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
2 φλ. Μαρούλι
2 φέτες σαλάμι
2 κομμάτια τυρί με κρούστα πιπεριού
2 φέτες κίτρινο τυρί light
1 αυγό βρασμένο
Αλάτι, πιπέρι
¼ κ.γ μουστάρδα
1 κ.γ ξύδι
2 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι.
- Κόβουμε το σαλάμι και τα τυριά σε μικρά τετραγωνάκια και τα προσθέτουμε στο μαρούλι.
- Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε με τη σως αυτή τη σαλάτα.
- Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και σε κάθε ένα βάζουμε 2 κομμάτια αυγό.
304 Θερμίδες / 3 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου