ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
2 φλ. Μαρούλι
2 φέτες σαλάμι
2 κομμάτια τυρί με κρούστα πιπεριού
2 φέτες κίτρινο τυρί light 
1 αυγό βρασμένο
Αλάτι, πιπέρι
¼ κ.γ μουστάρδα
1 κ.γ ξύδι
2 κ.σ ελαιόλαδο 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι.
 - Κόβουμε το σαλάμι και τα τυριά σε μικρά τετραγωνάκια και τα προσθέτουμε στο μαρούλι.
 - Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε με τη σως αυτή τη σαλάτα.
 - Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και σε κάθε ένα βάζουμε 2 κομμάτια αυγό.
 
304 Θερμίδες / 3 υδατάνθρακες 



0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου