Νόστιμο και εξωτικό σε γεύση και εμφάνιση πιάτο! Απολαύστε το με παγωμένο κοκτέιλ ή φυσικό χυμό φρούτων.
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
1/2 ανανάς (προτιμάμε το πάνω μέρος με τα φύλλα)
2 φλιτζάνια βρασμένο κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
2 κόκκινες πιπεριές
1 φλυτζάνι μανιτάρια
1 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγο ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια και αφαιρούμε τα κόκαλα.
- Μοιράζουμε τον ανανά στη μέση ώστε να σχηματιστούν 2 ‘μπολάκια’ ανανά όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε λωριδούλες και τα μανιτάρια σε φέτες.
- Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το ταμπάσκο και αλατοπιπερώνουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τον ανανά και αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε μέσα στα ‘μπολάκια’ ανανά μαζί με άγριο ρύζι!
331 Θερμίδες / 21 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου