RSS

Light french fries!

Οι πιο light ‘τηγανιτές’ πατάτες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις κανονικές!!


ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μεγάλες πατάτες
3 κ.σ αλάτι
3 κ.σ σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. 
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες όπως όταν θα τις τηγανίσουμε. 
  3. Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε τις πατάτες, τις ξεπλένουμε με νερό και τις στεγνώνουμε καλά. 
  4. Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπαχαρικά μας. Μπορείτε να προσθέσετε και πάπρικα, ρίγανη ή ότι άλλο επιθυμείτε. 
  5. Εκεί ρίχνουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάνε τα μπαχαρικά παντού. 
  6. Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις πατάτες ώστε να μην ακουμπάει η μια στην άλλη. 
  7. Ψήνουμε στον αέρα για 15-25 λεπτά. 
  8. Προσθέτουμε αν χρειάζεται αλάτι και σερβίρουμε όσο είναι ζεστές!

175 Θερμίδες ανά μερίδα

Print Friendly and PDFPrint Friendly