Οι πιο light ‘τηγανιτές’ πατάτες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις κανονικές!!
ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μεγάλες πατάτες
3 κ.σ αλάτι
3 κ.σ σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
175 Θερμίδες ανά μερίδα
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μεγάλες πατάτες
3 κ.σ αλάτι
3 κ.σ σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες όπως όταν θα τις τηγανίσουμε.
- Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε τις πατάτες, τις ξεπλένουμε με νερό και τις στεγνώνουμε καλά.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπαχαρικά μας. Μπορείτε να προσθέσετε και πάπρικα, ρίγανη ή ότι άλλο επιθυμείτε.
- Εκεί ρίχνουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάνε τα μπαχαρικά παντού.
- Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις πατάτες ώστε να μην ακουμπάει η μια στην άλλη.
- Ψήνουμε στον αέρα για 15-25 λεπτά.
- Προσθέτουμε αν χρειάζεται αλάτι και σερβίρουμε όσο είναι ζεστές!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου