Ζυμαρικά με κρεμώδη σάλτσα ανανά για όσους θέλουν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις!
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
2 φλ. μακαρόνια βρασμένα
4 φέτες ανανά
4 κ.σ ζαμπόν σε κυβάκια
2 κ.σ καλαμπόκι
100 γρ. γιαούρτι άπαχο
αλάτι, πιπέρι
λίγο κάρυ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις 2 φέτες ανανά σε μέτρια κυβάκια.
- Τις άλλες δύο φέτες τις χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι μέχρι να λιώσουν.
- Σε ένα βαθύ τηγανάκι ζεσταίνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το ζαμπόν και το καλαμπόκι.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα κυβάκια ανανά και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Ανακατεύουμε με τα μακαρόνια μας και απολαμβάνουμε!
376 θερμίδες / 65 υδατάνθρακες
1 σχόλια:
Mou aresoun polles syntages apo ti selida alla avti me ksetrelane!!!
Δημοσίευση σχολίου