RSS

Ασιατικά μπουτάκια κοτόπουλου

Ζουμερά, γλυκόξινα μπουτάκια κοτόπουλου! Σερβίρονται όμορφα και σε μπουφέ.  


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
8 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)
3 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
3 κ.σ σόγια σος
3 κ.σ μέλι
2 κ.γ πάστα τσίλι ή λίγο ταμπάσκο (ανάλογα πόσο πικάντικα τα θέλουμε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Ψήνουμε το κοτόπουλο για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο. Μπορείτε να το ψήσετε και στη σχάρα.
  3. Όσο ψήνεται ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά για τη σάλτσα μας σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. 
  4. Το αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά. 
  5. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και το αφήνουμε για 1-2 λεπτά γυρνώντας το ώστε να γλασαριστεί με τη σαλτσούλα.


210 θερμίδες , 15 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly