RSS

Κοτόπουλο με μάνγκο και χρωματιστές πιπεριές light

Ένα πιάτο με κοτόπουλο γεμάτο χρώμα και γεύση!



ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 στήθη κοτόπουλο
1 μάνγκο κομμένο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ σόγια σος
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
  2. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε επίσης σε λωρίδες. 
  3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο.
  4. Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και προσθέτουμε τη σόγια σος και το μάνγκο. 
  5. Το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές. 
  6. Αφήνουμε για άλλα 3 λεπτάκια και σερβίρουμε.
  7. Συνδυάστε το με πουρές πατάτας ή κουνουπίδι! 
  8. Οδηγίες για το πώς κόβουμε ένα μάνγκο δείτε σ' αυτό το βίντεο.


273,5 θερμίδες / 10 υδατάνθρακες 

Print Friendly and PDFPrint Friendly