Light συνταγή για κόκκινη σάλτσα για μακαρονάδα! 
1 ντομάτα τριμμένη
1κ.σ πολτό ντομάτας
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δάφνη
ελάχιστη καυτερή πιπεριά
1κ.γ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το καρότο με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
 - Προσθέτουμε τη ντομάτα, 1 φύλλο δάφνης και αλατοπιπερώνουμε.
 - Ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
 - Πριν τα βγάλουμε ρίχνουμε τη ρίγανη.
 - Αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε στο μπλέντερ, χωρίς τη δάφνη.
 
60 θερμίδες / 6 υδατάνθρακες


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου