Light συνταγή για κόκκινη σάλτσα για μακαρονάδα!
1 ντομάτα τριμμένη
1κ.σ πολτό ντομάτας
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δάφνη
ελάχιστη καυτερή πιπεριά
1κ.γ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το καρότο με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τη ντομάτα, 1 φύλλο δάφνης και αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Πριν τα βγάλουμε ρίχνουμε τη ρίγανη.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε στο μπλέντερ, χωρίς τη δάφνη.
60 θερμίδες / 6 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου