Νόστιμα σουβλάκια από σπίτι, πιο light δεν γίνεται! 
1 φλ. χοιρινό για σουβλάκια
1 πιπεριά φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 κ.σ λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα
1 κ.σ σόγια σος
1 λεμόνι
ξυλάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε για ένα βράδυ το κρέας με τα μπαχαρικά, το λάδι, τη σόγια και το χυμό από το λεμόνι.
 - Περνάμε τα σουβλάκια στα ξυλάκια εναλλάξ με κρεμμύδι και πιπεριά.
 - Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ.
 - Σερβίρουμε με σαλατούλα και σος γιαούρτι!
 
300 θερμίδες / 10 υδατάνθρακες


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου