RSS

Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα


Δίαιτα 1-2 κιλά την εβδομάδα
Αν ακολουθήσετε πιστά τη δίαιτα μπορείτε να χάσετε μέχρι 3 κιλά από την 1η εβδομάδα. Είναι πολύ καλή δίαιτα για σταδιακό χάσιμο βάρους χωρίς στερήσεις, ενώ βοηθάει στο μεταβολισμό αφού τηρούμε τα συχνά γεύματα.

Σε κάθε βδομάδα μια μέρα είναι μέρα αποτοξίνωσης -εγώ επέλεξα την Παρασκευή- και τότε ζυγιζόμαστε! Καλή επιτυχία:)




Για αυτή τη βδομάδα μπορείτε να αλλάζετε τα βραδινά ή μεσημεριανά με επιλογές άλλης μέρας.


Δείτε την επόμενη βδομάδα της δίαιτας εδώ: Εύκολη δίαιτα - 2η βδομάδα

(Για να δείτε όλα τα σχόλια πατήστε στο τέλος των σχολίων εκεί που λέει νεότερο!)

Από το site sintagespareas.gr

Print Friendly and PDFPrint Friendly

572 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 572   Νεότερο›   Νεότερο»
xristina είπε...

geia sou elenh,eimai sth 5 mera ths prwths vdomadas,kai exw xasei ena kilo ,apla den hksera tis akriveis posothtes twn meridwn kai etrwga opws etrwga kai prin th diaita,dld mexri na xortasw.mh tromakseis ena piato ennow.eixa paei perusi se diaitologo exasa alla ta phra pali pisw.ayth h diatrofh pou mas proteineis einai ontws eukolh kai nostimh,anypomonw na ftasei h epomenh vdomada me ta gluka.se eyxaristw polu

Eleni είπε...

Σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο το να το πάρουμε απόφαση και να προσπαθάμε να καρτάμε σωστά όποια διαιτα και να επιλέξουμε.. Περιμένω αποτελέσματα, ερωτήσεις, ότι θες:)

Σοφία μου σίγουρα είναι εφικτό!! Θετική σκέψη, διατροφούλα και περιμένω νέα:) φιλιά πολλά

Μαρία είπε...

Τέλος 3ης εβδομάδας και εχω χάσει 5 κιλά! Απο 76 πηγα στα 71. Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη, αλλαξε η ψυχολογία μου! Θα σας ενημερώσω και στο τέλος της 4ης εβδομάδας :) Συνεχιζω ακαθεκτη, θελω να χασω άλλα τόσα! Ευχαριστώ πολύ για τη διαιτα, τελικα αποδιδει και δεν νοιωθω οτι στερουμαι τιποτα! Φιλια και καλη συνεχεια σε ολους :)

Eleni είπε...

Χαίρομαι για τα σχόλια!! Περιμένω νέα σας:))

Ανώνυμος είπε...

καλημερα η διαιτα της πρωτης εβδομαδας μου φαινεται παρα πολυ ευκολη και σκοπευω να την ξεκινησω...μια διευκρινιση: γιατι το τυρι υπαρχει καθημερινα;;;

Eleni είπε...

Καλημέρα!! Το τυρί απλά έτσι είναι στη δίαιτα.. αν δεν θες το παραλείπεις! Εγώ έβαζα απλά ένα μικρό κομμάτι φέτα στη σαλάτα μου..

zoi είπε...

όσπρια μπορούμε να φάμε σε κάποιο μέρος της δίαιτας??

Eleni είπε...

Φυσικά και μπορούμε, τις μέρες που λέει λαδερό στη δίαιτα!

Ανώνυμος είπε...

an tkin kano mia evdomada ginete?X

Eleni είπε...

Ναι γίνεται! Ανάλογα με το πόσο καιρό την κάνουμε χάνουμε και ανάλογα κιλά.. Καλή επιτυχία!

Μύριαμ είπε...

Γεια σας!Είμαι έτοιμη νομίζω να ξεκινήσω και εγώ για πρώτη φορά μια δίαιτα που θα κρατήσει για καιρό!Καταρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σεόλους και όλες που συνεχίζουν την παραπάνω δίαιτα και έχουν εμφανή αποτελέσματα..Ελένη θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ αντί για μπανάνα να δοκιμάσω κάποιο άλλο φρούτο και σε μικρότερη ποσότητα!?!ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων(είμαι 65kg. και 1,67cm.ΣΤΟΧΟΣ:57κιλά)

Ανώνυμος είπε...

γινεται το μπιφτεκι,το ψαρι και το κρεας και το κοτοπουλο να τα τρωω με μια μικρη μεριδα ρυζι??

tzeni είπε...

kalimera sas.lew na kanw mia dokimh.toses exw kanei as kanw mia akomh.arkei na exei apotelesmata.

Αφροδίτη είπε...

Πόσα κιλά μπορώ να χάσω το μέγιστο, μέσα σε 2 εβδομάδες, εαν απαναλάβω την πρώτη εβδομάδα για 15 μέρες και εαν αντικαταστήσω το κριθάρι με φρούτα... Ευχαριστώ πολύ :)

Eleni είπε...

Μύριαμ μπορείς να φας μήλο αντί μπανάνα,και φυσικά μπορείς να φας λιγότερα απ' όσα γράφει!
Αν κρατήσεις τη δίαιτα να δεις που θα χάσεις γρήγορα τα κιλάκια σου!

Την πρώτη βδομάδα δεν γίνεται να τρώμε ρύζι με το κρέας. Αν θες όμως ξεκίνα από την επόμενη βδομάδα.

Τζένη μου να κάνεις τη δοκιμή και περιμένουμε νέα σου!!:)

Αφροδίτη σε 2 βδομάδες πιστεύω 5 κιλά το πολύ και αν έχεις καλό μεταβολισμό. Αν επαναλάβεις την πρώτη βδομάδα θα χάσεις λίγο περισσότερο, ελπίζω όμως να μην σε κουράσει και την σταματήσεις! Καλά αποτελέσματα!!

marianna είπε...

eleni mou!!exw kairo na grapsw!!exw xasei 18 kila!!!kai thelw alla 5!!! :P eimai polu xaroumenh!!

Eleni είπε...

Μαριάννα μου!! Νόμισα ότι σταμάτησες και χάθηκες! ΠΟλύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Μου ακούγεται απίστευτο! 18 ολόκληρα κιλά...Μπράβοοο!!!Φιλάκια πολλά :)

Ειρήνη! είπε...

Γεια σε ολους σας!Ειναι πρωτη φορα που παιρνω το θαρρος να γραψω σχολιο σε site,αλλα πηρα πολυ κουραγιο απο ολες εσας-οπως διαβαζω-που τα καταφερατε!Ειμαι 16,6 χρονων 1,77 και 90 κιλα θα ηθελα να χασω αρχικα 10-15 κιλα και υστερα βλεπω αν χρειαζονται άλλα.Εχω ξεκινησει εδω και 3 μερες και η ζυγαρια εχει κατεβει 2 κιλα(ισως ειναι υγρα τα πρωτα)Παρ'ολα αυτα η αυτοπεποιθηση μου εχει αυξηθει σημαντικα!Ευχομαι ολοψυχα σε ολους να δουν τα αποτελεσματα που προσδοκουν!Θα σας ενημερωνω για τα αποτελεσματα μου!

marianna είπε...

eleenitsa mou den stamathsa!!!oute kan sunexize kai to kalokairi einai polu pio eukolo na xasw kila!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 15 χρονών και θέλω να μάθω αν συστήνεται αυτή η δίαιτα για μένα.

Τζένη είπε...

πέρασε η πρώτη εβδομαδα 2,5 κιλά.Βέβαια έχω δρόμο μπροστά μου.Όπως λέει και η Ειρήνη η αυτοπεποίθησή μου έχει αναίβει κ θέλω να συνεχίσω αφού βλέπω αποτελέσματα.

Eleni είπε...

Γεια σας!! Ειρήνη μου συνεχίζεις? πώς πας?? Αρκεί να το πάρεις απόφαση και θα τα καταφέρεις!!

Μαριάννα όντως, λίγο η ζέστη λίγο η παραλία χάνονται τα κιλάκια πιο εύκολα! Πολλά πολλά μπράβο και πάλι:)

15 χρονών πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα με τη δίαιτα.. Να τρως όμως όλα τα γεύματα που έχει..

Τζένη 2,5 κιλά σε μια βδομάδα δεν είναι καθόοολου λίγα μπράβο! Πόσα κιλά θες να χάσεις συνολικά?

Ανώνυμος είπε...

gia sas..eimai kenuria edw kai enthusiastika me ta sxolia sas g to poso kali einai i dieta kai eipa na tis ksekinisw kai egw! omos akoma 2 kg xriazwme gia na ftasw sta idanika mu! tha dulepsei toso grigora i tha mu parei kero g na ta xasw?

Eleni είπε...

Γειααα!! Ελπίζω να τα πας ήδη καλά με τη δίαιτα, 2 κιλάκια θα φύγουν πανεύκολα.. Πιστεύω 1-2 βδομάδες να την ακολουθήσεις θα τα έχεις χάσει..

Ανώνυμος είπε...

Ean kanw sunexeia tin 1h vdomada..
uparxei provlima? A.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας να ρωτησω κάτι απο αύριο αρχίζω και εγώ αλλα θελω να ρωτήσω αν δεν κανω καθολου ασκηση ισχύει για χασιμο βαρους ή πρεπει να κανω και κάτι σαν ασκηση ?? έστω και στο σπίτι μπορειτε να μου στείλετε εσεις κάτι??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας! Θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα: 1) απο αύριο ξεκινώ αυτην την -απο οτι βλέπω- θαυματουργή δίαιτα-διατροφη !!! απλως αν δεν κανω καθολου ασκηση ποσο χανω περιπου την εβδομαδα? (αν χανω κιολας! ) μηπως μπορειτε εσεις να μου στειλετε κατι σαν ασκησουλα στο σπιτι?? 2) στη σαλατα στο μεσημεριανο ποσο λαδι πρεπει να ριχνω ? και γενικως στην καθε μεριδα μου ποσο πρεπει να ριχνω? 3) στο τοστακι λετε "γαλοπουλα-μιλνερ" εννοειται γαλαπουλα και τυρι μιλνερ?? ή μόνο γαλοπούλα???? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 8-1Ο ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! _-ερρικα
-_

Ανώνυμος είπε...

α και κατι ακομα! αυτα τα φακελακια τσαγιου με λεμονι (ice tea lipton) να τα πίνω ?? ή όχι? ερρικα!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος της 1ης εβδομάδας σήμερα, -3 !!!

erika είπε...

Γεια σας! Θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα: 1) απο αύριο ξεκινώ αυτην την -απο οτι βλέπω- θαυματουργή δίαιτα-διατροφη !!! απλως αν δεν κανω καθολου ασκηση ποσο χανω περιπου την εβδομαδα? (αν χανω κιολας! ) μηπως μπορειτε εσεις να μου στειλετε κατι σαν ασκησουλα στο σπιτι?? 2) στη σαλατα στο μεσημεριανο ποσο λαδι πρεπει να ριχνω ? και γενικως στην καθε μεριδα μου ποσο πρεπει να ριχνω? 3) στο τοστακι λετε "γαλοπουλα-μιλνερ" εννοειται γαλαπουλα και τυρι μιλνερ?? ή μόνο γαλοπούλα???? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 8-1Ο ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!α και κατι ακομα! αυτα τα φακελακια τσαγιου με λεμονι (ice tea lipton) να τα πίνω ?? ή όχι?

Eleni είπε...

Α. δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μόλις δεις ότι σε κουράζει καλύτερα συνέχισε με τις επόμενες βδομάδες που πάλι θα χάνεις κιλά παρά να τα παρατήσεις... Καλά αποτελέσματα!

Η καλύτερη γυμναστική αυτή την εποχή είναι το κολύμπι! Στη σελίδα εγώ προτείνω και την Zumba (http://lightsintages.blogspot.de/search/label/%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE) που είναι πολύ διασκεδαστική και καις πολλές θερμίδες:)

Eleni είπε...

Ποιά έχασε τα 3 κιλά?? μπράβοοο!!! Πολλά συγχαρητήρια, αλλά γράφετε ονοματάκια για να μιλάμε:)

Έρικα ελπίζω να μην άργησα πολύυ να απαντήσω..
Λοιπόν: Θα χάσεις σίγουρα 2-3 κιλά την πρώτη βδομάδα, ανάλογα και με το πόσα έχεις να χάσεις.
Για άσκηση στο σπίτι δες στο μενού της σελίδας δεξιά, εκεί που λέει γυμναστική!
Για το λάδι, ψήνουμε τα φαγητά μας με 1 κ.σ ελαιόλαδο για κάθε μερίδα και στη σαλάτα πάλι 1 κουταλιά της σούπας.
Τοστ είναι γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών και μπορείς να βάλεις και ντομάτα.
Τσάι αν είναι ice tea μόνο αυτά που δεν έχουν θερμίδες, αλλιώς δοκίμασε κανονικό τσάι στο ψυγείο! Περιμένω νέα σου και ότι άλλο θες ρώτα! Φιλιάα

ερικα είπε...

σας ευχαριστω πολυ !!! και γω βαζω 1 κουταλια σε καθε μεριδα .!! σήμερα είναι η πέμπτη μέρα και παρόλο καποιες ατασταλιες έχασα 1 κιλο!!! ελπιζω να συνεχισω ! η διαιτα φαινεται και καταλληλη αλλα και ευκολη!! ανυπομονω να ερθει η επομενη εβδομαδα!! κανω και σχεδον καθε μερα ποδηλατο !! είμαι 68 κιλα και 170 περιπου !! θελω να χασω τελικα 6-7 κιλα ...ελπιζω να τα χασω!!

ερικα είπε...

α και κατι ακόμα!! το κριθαρακι να είναι κοκκινιστό ή ασπρο?? ευχαριστω...

Eleni είπε...

Σίγουρα δεν έχεις πολλά κιλά να χάσεις!! Και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.. Το ωραίο με τη δίαιτα αυτή είναι ότι κάθε βδομάδα περιμένεις να έρθει η επόμενη γιατί τα φαγητά αλλάζουν και δεν βαριέσαι..
Το κριθαράκι άσπρο με λεμονάκι! Ίσως να μην πειράζει αν βάλεις και λίγη ντομάτα αλλά καλύτερα άσπρο.

erika είπε...

α εντάξει σας ευχαριστω πολυ!!!

ερικα είπε...

καλησπερα! απο δευτερα μεχρι και πεμπτη θα παω σε μια ξαδερφη μου και προφανως...δεν μπορω να ακολουθήσω τη δίαιτα ΚΑΤΆ ΓΡΆΜΜΑ!! μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να μην τρώω , τουλαχιστον για να μην ξαναπαρω το κιλο!! λογικα το βραδυ σουβλακια και τετοια...εσεις τι λετε να τρωω όταν βγαινω έξω ?? ευχαριστω!

Eleni είπε...

Έρικα εγώ θα σου πρότεινα να τρως κανονικά πρωινό, μεσημεριανό κάτι μαγειρευτό ή αν μπορείς σαλάτα και βράδυ αν βγείτε να τρως κανονικά κρεατικά και σαλάτα και να αποφεύγεις πατάτες και μακαρόνια...Αλλιώς να τρως μικρότερη ποσότητα από όλα. Εγώ βρίσκω πιο εύκολο το να τρώω σαλάτα και πρωτείνες! Να περάσεις ωραία:)

ερικα είπε...

αχ σας ευχαριστώ πολύ!! ευχομαι να μην παχύνω!! θα τρωω οσο το δυνατον περισσοτερη σαλάτα και λιγότερο ψωμια και τέτοια!! και από 30-07 τα κεεφάλια μέσα και ξανά δίαιτα!!!

Erica Kaperoni είπε...

καλές διακοπές!!!

Ελένη είπε...

kalimera! telos k tis 2is evdomadas -1. Exo ipsos 1.60 k xekinisa me 66kg stis 9 tu mina. simera 2 evdomades meta vriskomai sta 62kg. ipotheto tha xano me pio argous rithmus apo edo k pera..thelo na xaso akoma 7!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας!! εχω 1.68-69 εκ. υψος και ειμαι 68 κιλα...επισης ειμαι 14 χρονων ...νομιζετε πως χρειαζομαι διαιτα?? εσεις παιδια τι λετε?? (ολοι σας)

Eleni είπε...

Καλημέρα! Ελένη μου δεν έχεις πολλά κιλά να χάσεις και έχεις ήδη χάσει αρκετά, μπράβοο!! 7 που θες μου ακούγονται πολλά για το ύψος σου αλλά σίγουρα αν την συνεχίσεις θα τα χάσεις..

Όσο για την ηλικία δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα γιατί η δίαιτα έχει αρκετό φαγητό..

Ανώνυμος είπε...

κανω τη διαιτα 3 μερες και εχω χασει περιπου 1,5 κιλα ειναι λιγα ή πολλα?

Eleni είπε...

Είναι πάαρα πολύ καλά!! Έχεις πολλά κιλά να χάσεις?

Julie είπε...

Πρεπει να ξεκινησω οπωσδηποτε ...διαβαζοντας τα σχολια σας με βοηθατε! Εγω εχω πολλα κιλα να χασω, θα σας ενημερώσω μετα την 1η εβδομαδα

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 13 ετών και είμαι 50 κιλά και ύψος 1,56 περίπου.Είμαι χοντρή?

sylvia333 είπε...

aaaaa me xete valei stin mpriza!!! thelw na xasw 15 kila eimai 1.70 kai 78 kila tha tin xekinisw kai egw molis psonisw ola ta aparaitita :))) eleni les na ta kataferw?? mou eipane oti o metabolismos koimatai .. eimai kai glikatzu astaa...

sylvia333 είπε...

se eprixa ee?? teleytaia erwtisoula oi syntages pou exeis mporoume na tis xrisimopoiisoume stin diaita pou dineis??

Eleni είπε...

Julie να ξεκινήσεις και να μας πεις και τα νέα σου!! Άμα έχεις πολλά κιλά θα χάσεις και πιο γρήγορα, μην το φοβάσαι!

Κοριτσάκι σίγουρα δεν είσαι χοντρή, μην σκέφτεσαι έτσι.. Αν θες μπορείς να κάνεις τη διατροφή αυτή ή απλά να προσέχεις να τρως υγιεινά. Χωρίς υπερβολές όμως, γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Σύλβια! Θα τα πάρω ένα ένα:) Και εγώ πάντα πριν ξεκινήσω δίαιτα αγοράζω όλα όσα χρειάζονται γιατί βοηθάει για να κρατάμε τη πρόγραμμα.
Όλοι οι μεταβολισμοί ξυπνάνε μια χαρά με σωστή διατροφή και λίγη γυμναστικούλα αν μπορούμε.. Το πιο απλό αυτή την εποχή είναι το κολύμπι!
Τα γλυκά άσ'τα για την επόμενη βδομάδα που είναι και στο πρόγραμμα:)

Οι συνταγές που γράφω είναι για αυτόν ακριβώς το σκοπό! Να τρώμε νόστιμα ενώ κάνουμε δίαιτα. Άρα φυσικά και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.
Καλά αποτελέσματααα!!

sylvia333 είπε...

axxx se eyxaristw avrio xekinaw eleni mouuu
15v kila thelw!!!:(((

lydia είπε...

kalispera ...tyxaia vrika to site k diavasa ola ta sxolia...exw parei tharros apo oles k mpravo pou xasate toso kila k petyxainetai ton stoxo sas.egw eimai 1.70 k 70 kila...thelw na xasw 8 kila se 3 mines peripou..einai efikto?k lew na arxisw apo deutera...k to sigougo einai oti se 1-2 vdomades tha arxisw k ena eidos xrou-gymnastikis (zumba)ti lete tha ta kataferw?

Georgina είπε...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες! Ελένη μου διάβασα όλα τα σχόλια σχετικά με αυτήν την περίφημη δίαιτα που μας παρέθεσες κι έχω κατενθουσιαστεί! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μπράβο σε όλους, σας εύχομαι με τη σειρά μου καλή συνέχεια! Θα την ξεκινήσω από αύριο κιόλας! Δεν κρατιέμαι! Αισθάνομαι ήδη πιο αδύνατη και κομψή :-) Θέλω μέχρι τις γιορτές να έχω χάσει 13 κιλά... Μακάρι να τα καταφέρω όπως κι εσείς! Φιλιά!

viky είπε...

Καλησπέρα και απο εμένα!Είμαι πολυ ενθουσιασμένη με αυτή την δίαιτα και ανυπομονώ να τη ξεκινήσω!Να είσαι καλά ελένη μου!Έχω να χάσω 10 κιλά και ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλος του χρόνου...Να σε ρωτήσω κάτι το γάλα αν είναι πλήρες πειράζει;

Sharing είπε...

Καλησπέρα!

Αρχικά να σας ευχαριστήσω που μοιραστήκατε αυτήν την δίαιτα. Με βοήθησε να χάσω την πρώτη κιόλας εβδομάδα 2,200! Το σημαντικότερο όμως είναι πως μπορεί να ακούγονται λίγα τα κιλά αλλά φαίνονται. Βλέπω στον καθρέφτη μου να έχω ξεφουσκώσει και το βλέπουν κι άλλοι (το αγόρι μου, η μητέρα μου..)

Σκοπεύω να την συνεχίσω μέχρι και τον Οκτώβρη κι ύστερα να κάνω συντήρηση. Θέλω να χάσω στο σύνολο 10 - 12 κιλά από την μέρα που άρχισα. Μπορούμε να πούμε πως απομένουν 8 με 10 ακόμα και θα είμαι στα κιλά που ήμουν το 2008. Όχι κι άσχημα!!!

Όποιες σκέφτονται να κάνουν αυτήν την δίαιτα να μην καθυστερούν! Δουλεύει και έχει πολύ καλά αποτελέσματα!!!

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Eleni είπε...

Καλησπέρα κορίτσια!! Ελπίζω όσες είχαν ήδη ξεκινήσει να συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά..

Λυδία ξεκίνα και σίγουρα θα τα καταφέρεις, μπορεί και πιο σύντομα απ' ότι υπολογίζεις!! Η ζούμπα είναι η αγαπημένη μου γυμναστική τον τελευταίο καιρό, θα γυμνάζεσαι πολύ πολύ ευχάριστα και αποτελεσματικά!

Georgina έχεις πολύ σωστή ψυχολογία για αρχή δίαιτας και όλα θα πάνε καλά! Περιμένω νέα σου:)

Vicky καλησπέρα! Το γάλα καλύτερα να μην είναι πλήρες.. Δεν έχει και τόση διαφορά στη γεύση! Εξάλλου θα δεις ότι μετά θα το συνηθίσεις. Αν όμως για κάποιο λόγο δεν μπορείς να παίρνεις χαμηλό σε λιπαρά μείωσε την ποσότητα και πίνε πλήρες!

Sharing χάρηκα πολύ για τα σχόλιά σου, τα κιλά που θες να χάσεις είναι αρκετά αλλά όχι υπερβολικά! Σίγουρα με υπομονή και σωστή τήρησης της διατροφής θα τα χάσεις..

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια γενικά, περιμένω νέα σας θετικά αρνητικά, παρασπονδίες, όλα γιατί με παρέα είναι όλα πιο εύκολα:) Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΙ ΕΠΕΣΑ ΕΔΩ. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειμαι αλλεργικη στο αυγο με τι μπορω να το αντικαταστησω?

Γιώτα είπε...

Καλημέρα!!!
Έχω εδώ και λίγη ώρα που διαβάζω τα σχόλια για τη συγκεκριμένη δίαιτα και μου έχετε κινήσει πολύ το ενδιαφέρον!!! Θέλω να κάνω δίαιτα γιατί έκανα την εξής βλακεία: Πριν 3 μήνες γέννησα το δεύτερο παιδί μου (μου είχαν μείνει κιλά από το πρώτο) και δεν πήρα σχεδόν καθόλου. Δεν μπορώ να πω ότι πρόσεξα να μην πάρω. Γέννησα και όλα ήταν μια χαρά. Τώρα όμως ότι δεν πήρα στην εγκυμοσύνη τα πήρα μετά. Κλεισμένη μέσα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ συνέχεια τρώω και κάτι. Βαρέθηκα όμως και θέλω να χάσω κιλά. Και αυτά που έχω πάρει τώρα και από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Θα προσπαθήσω τα ξεκινήσω και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ που με "ακούσατε"!!! Ήθελα κάπου να τα πω!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορώ να έχω όλες τις εβδομάδες; Βλέπω μόνο μια

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορώ να έχω και τις 4 εβδομάδες;

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορώ να δω και τις 4 εβδομάδες;

Unknown είπε...

http://lightsintages.blogspot.gr/2011/08/1-2-2_31.html

Unknown είπε...

http://lightsintages.blogspot.gr/2011/10/1-2-3.html

Unknown είπε...

http://lightsintages.blogspot.gr/2011/11/1-2-4.html

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,
ευχαριστω πολυ. θα την ξεκινησω αμεσως γιατι τα σχολια με εχουν ενθουσιασει. εχω γεννησει προσφατα και θελω να χασω περιπου 10 κιλα.
δυο ερωτησεις εχω,
τις σαλατες πως τις φτιαχνουμε? βαζουμε λαδι και αλατι?
ο καφες επιτρεπεται? ( καπουτσινο με δυο κουταλιες ζαχαρινη και απαχο γαλα)
α! κατι ακομη, τα κρεατα θελουν ιδιαιτερο μαγειρεμα? ψητα ή βραστα?
ευχαριστω, περιμενω απαντησεις για να αρχισω σημερα κιολας

Αντρη είπε...

Γεια σας
Ξεκινησα και εγω σημερα την διαιτα αυτη. Ελπιζω να χασω κιλα(ειμαι 60,7 και 1,69 υψος) αν και τα σχολια σας ειναι πολυ ενθαρρυντικά. Θα σας ενημερωσω την Δευτερα.
Θελω να ρωτησω το εξης: Μπορω να πινω 1 φλυντζανι ΝΕSCAFE μαζι με 1 μικρο ΝΟΥΝΟΥ?
Σας ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

εγώ την ξεκίνησα το σάββατο με κιλά 71,3 και ήδη σήμερα η ζυγαριά έχει ξεκολήσει (70,4). περίπου ενα κιλό μειον ( και να σκεφτείτε ότι είναι και πρώτη μέρα περιόδου)
είναι εύκολη και φθηνή.
και το συμαντικότερο, δεν πεινάω!!!!
θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη

Ανώνυμος είπε...

Αντρη, είσαι 60,7 και ύψος 1,69 νομίζω ότι σχεδόν δεν έχεις τιποτα να χάσεις.
εγώ 71,3 και υψος 1,64.
με πρόσφατη γέννα βέβαια (πριν 6 μήνες) αλλά η αλλαγή στο σώμα είναι τόσο μεγάλη που σε πιάνει άγχως. ελπίζω με αυτή τη δίαιτα να καταφέρω να χάσω περίπου 10

Αντρη είπε...

Ευχαριστω παιδια αλλα οταν πηγα στην διαιτολογο και μου εκανε λιπομετρηση το μηχανημα εδειξε οτι πρεπει να ειμαι γυρω στα 55 κιλα. Οποταν μαλλον θα πρεπει να χασω το κατιτις μου. Μην ανησυχεις θα τα χασεις τα κιλα σου. Και εγω 3 γεννες εκανα απο 28 κιλα η καθεμια(!) οποταν μην αγχωνεσαι. Αν σε βοηθα εκανα καθημερινα 45 λεπτα περπατημα με το μωρο στο καροτσι. Αυτο πραγματικα με βοηθησε.

Βϊκη είπε...

Καλησπέρα. Θα ξεκινήσω κι εγώ αυτή τη διατροφή και η μόνη απορία που έχω είναι γιατί έχει κάθε μέρα τυρί?

Βίκη είπε...

Και επίσης να ρωτήσω πόσα γραμμάρια περίπου πρέπει να είναι το κριθαράκι και αν μπορώ να χρησιμοποιώ κύβο.
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

litsapapas είπε...

καλησπερα και απο εμενα προς ολους/ες.εχουμε να τα πουμε καιρο ελενη και ευχομαι ολα καλα!!! επισης θελω να ρωτησω αν αντι για δημητριακα , το πρωι με το γαλα,θα μπορουσα 2-3 μπισκοτα ολικης αλεσης με βρωμη,και χωρις ζαχαρη??? ευχαριστω.

Βίκη είπε...

Καλησπέρα. Δεν υπάρχει κανένα κοριτσάκι να μου απαντήσει στις απορίες μου?

litsapapas είπε...

καλησπερα βικη.Απο οτι γνωριζω οι μεριδες πρεπει να ειναι εστιατοριου!!!οσο για το τυρι εχω και εγω απορια.Θα περιμενουμε καποια στιγμη να μας απαντησει η ελενη οταν δει μηνηματα.

Eleni είπε...

Καλησπέρα σε όλες σας!! Λυπάμαι που αργώ συχνά να απαντήσω.. Διαβάζω όμως καθημερινά τα σχόλιά σας!

Γενικά αν κάτι δεν μπορείτε να το φάτε απλά παραλείψτε το. Επίσης για την πρώτη μόνο βδομάδα μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα βραδινό με βραδινό άλλης μέρας.

Μαγειρεύουμε όλα τα φαγητά είτε ψητά είτε βραστά με 1κ.σ λάδι. Για σαλάτα μπορούμε να τρώμε διάφορα λαχανικά ωμά ή βραστά.

Eleni είπε...

Το κριθαράκι το τρώμε σκέτο με λίγο λεμονάκι και αλάτι, χωρίς ζωμό καλύτερα. Μια μερίδα είναι μέχρι τη γραμμή στο βαθύ πιάτο.

Καφέ πίνουμε σκέτο χωρίς ζάχαρη με 1 νουνου. Αν θέλετε προσθέτετε μέχρι 2 ζαχαρίνες τη μέρα.

Το τυρί δεν ξέρω γιατί υπάρχει κάθε μέρα, πάντως θα δείτε ότι με τυρί η σαλάτα σε κρατά καλύτερα παρά μόνο με λαχανικά. Προσοχή στην ποσότητα όμως!

Επειδή η δίαιτα δεν έχει περίεργα φαγητά και είναι σχετικά εύκολη πιστεύω πως δεν την χαλά κανείς γρήγορα. Αν πχ θέλετε οπωσδήποτε λίγη ζάχαρη στον καφέ τότε αφαιρέστε το απογευματινό φρούτο.. Αλλά σίγουρα το φρούτο μας χορταίνει καλύτερα και είναι πιο υγιεινό.

Ότι άλλη απορία έχετε μου λέτε! Πολλα φιλιά, καλή συνέχεια:)

Ανώνυμος είπε...

diavasa ta sxolia sas k lew na ksekinisw k gw!!

Πέγκυ είπε...

Καλημέρα!
Μου φαίνεται πολύ καλή και καθόλου βαρετή δίαιτα. Θα την ξεκινήσω κι εγώ! Είμαι 1,70 και 93 κιλά... κάθε εβδομάδα θα ανεβάζω την εξέλιξη της δίαιτας.

Ανώνυμος είπε...

Kalispera, vrika tyxaia to blog sou k lew n arxisw me ti prwti vdomada. Na se rwtisw kati? Otan leei ena glyko, ti glyko ennoei? Ena sokolataki, ena pagwto, mia pasta? To fovamai poly to glyko alla lew n atin kanw mia vdomada opws leei, etsi gia na dw! Exw na xasw idanika 6 kila.

Euxaristw ek twn proterwn!

Nancy

Katia είπε...

kalispera kai apo emena!!eleni mou i diaita einai apisteuti idi teleiwnw tin triti evdomada kai eimai 4 kila katw..vasanizomai xronia me diaites kai pistepse me einai i idanikoteri!!

maria είπε...

geia sas\!!!!!!!!diabasa ta sxolia sas k me en8arunate na ksakinhsw k egw ayth thn diaita afou edw k duo mhnes phra 6 kila k prospa8w na ta xasw me xhmikes diaites me apotelesma molis tis stamathsw na ta ksenapernw..:((((((((((8a ksekinhsw apo ayrio k elpizw na ta kataferw!!!

Eleni είπε...

Καλημέρα!!

Πέγκυ περιμένουμε νέα σου!!

Νάνσυ γλυκάκι μπορείς να φας μια πάστα ή μια σοκολάτα ή 2 μπάλες παγωτό.. Ξεκίνα την από την αρχή με ότι λέει και θα δεις πως θα ξαφνιαστείς με τα αποτελέσματα:)

Κάτια 4 κιλά σε μια βδομάδα?? Απίστευτο!! Μπράβο σου! Πόσα κιλά θες να χάσεις?

Μαρία μου να μην απογοητεύεσαι καθόλου! Λογικό είναι με μια στερητική δίαιτα μετά να πεινάς και να τα παίρνεις πίσω. Κάνε μια δοκιμή με τη διατροφή αυτή και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!
Πολλά φιλάκια!

maria είπε...

to elpizw eleni m!!!8elw na se rwthsw bebaia peirazei p to brady anti gia aygo me mia feta psomi efaga mia sketh mprizola??bghka gia faghto me to agori m k den mporousa na faw aygo://////

annap είπε...

Καλησπέρα!εχω ενθουσιάσει με όλα τα σχόλια......είμαι 29 χρόνων, 1.73 ύψος και 79 κιλά.....εχω κάνει διαφορες δίαιτες και ειχα καλα αποτελέσματα, αλλα τον τελευταίο καιρο πήρα κιλά και δεν λένε να φύγουν....θα τη ξεκινήσω πολυ σύντομα, απλα θελωνα ρωτήσω κάτι....οπως είδα εχετε δημοσιεύσει 4 εβδομάδες.μετα απο αυτές πως συνεχίζουμε?ξανα ξεκινάμε απο την πρώτη εβδομάδα?δηλαδη η δίαιτα ειναι ένας μήνας που επαναλαμβάνεται? ευχαριστω
Αννα

Annap είπε...

Επίσης θελω να ρωτήσω μετοχή μπορω να αντικαταστήσω το αυγό?ευχαριστω

Eleni είπε...

Μαρία μου πολύ καλά έκανες.
Το καλύτερο είναι όταν ξέρουμε πως θα βγούμε να ανταλλάζουμε το μεσημεριανό με το βραδυνό. Αλλά αν προκύψει κάτι απρόοπτο τρώμε κρέας με σαλατούλα!

Άννα ελπίζω να ξεκινήσεις και να τα πας τέλια:)
Μετά μπορείς να επαναλάβεις τη δίαιτα από την αρχή ή να συνεχίσεις με κάποια άλλη παρόμοια διατροφή. Δες στην κατηγορία δίαιτες στη σελίδα δεξιά για άλλες επιλογές! Αλλά η διατροφή αυτή δεν νομίζω να σε κουράσει!

Αν δεν τρως αυγό μπορείς να αντικατατήσεις το βραδινό της μέρας αυτής με βραδινό άλλης μέρας.

Katia είπε...

Eleni mou kalimera!!Sugnwmi pou den sou apantisa noritera,den exasa 4 kila se mia evdomada,teleiwsa twra pleon kai tin 4 evdomada kai sunolika exw xasei 5 kila..thelw na xasw polla kila kai xreiazomai arketo xrono..tha sou grafw suxna nea mou na mathaineis pws ta pigainw!!

Eleni είπε...

Κάτια μου την άρχισες πάλι από την αρχή? Μπράβο σου!! Σε δυσκολεύει? Περιμένω νέα σου φυσικά!! Φιλιά πολλά

Katia είπε...

Nai pali tin xekinisa apo tin prwti evdomada..i prwti evdomada einai ligo duskoli mexri na mpeis se ena programma kai i paraskeues,auto mono..meta nomizw oti tis upoloipes 3 evdomades einai arketo to fagito kai mporw na pw oti kapoies fores to apogeumatino to trww me to zori giati prepei na to faw..mexri ton epomeno xrono pou upologizw na xasw ta kila pou thelw tha se enimerwnw kathe mina na vlepeis tin proodo mou..filakia polla!!

maria gram είπε...

Καλημερα Ελένη,εγω θα την ξεκινησω σημερα την διαιτα και ελπιζω να εχω αποτελεσματα.Θελω να χασω 30 κιλα,τα πηρα σε 2 χρονια μετα την εγκυμοσυνη αφου γεννησα την κορη μου. Θα σε ενημερωνω. Σημερα είμαι 93,300 Kg.

ευγενια είπε...

διαβασα τη διαιτα διαβασα και τα σχολια και λεω να την ξεκινησω και εγω ειμαι 86 και θελω να χασω τουλαχιστον 15.
μου φαινετε ευκολη

ευγενια είπε...

ελενη καλημερα την ξεκιναω σημερα ειμαι 87,2. αντε να δουμε τι θα κανω αν και φαινεται ευκολη και με τοσα καλα σχολια που ειδα πηρα θαρρος.να ρωτησω καιεγω κατι 1ον μπορω στο κρεας να φαω συκωτι και 2ον το νερο ειναι οπως ολες τις διαιτες πρεπει δηλ αρκετο ολη μερα.

Eleni είπε...

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς πάει? ελπίζω να συνεχίζετε την προσπάθεια και να έχουμε και αποτελέσματα:)

Μαρία 30 κιλά θα φύγουν σίγουρα απλά να έχεις υπομονή και να είσαι τυπική! Σίγουρα στην αρχή θα χάσεις πολλά μαζεμένα και θα πάρεις δύναμη!! Περιμένω νέα σου!

Ευγενία μου ξεκίνησες? Για κρέας μπορείς να τρως συκώτι αλλά σίγουρα να προσέξεις να το μαγειρέψεις με μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο ανά μερίδα το πολύ, όχι περισσότερο!

Νεράκι γενικά πίνουμε πολύυυ γιατί βοηθά!

Ευγενία είπε...

Ελενη ευχαριστω.ξεκινησα σημερα τελικα, θα σε ενημερωσω μολις περασει η 1η εβδομαδα

Sharing είπε...

Καλησπέρα!

Κάνω την δίαιτα από τον Σεπτέμβρη με κάποια μικρά διαλείμματα! Έχω χάσει ήδη 10 κιλά και λέω να συνεχίσω έτσι μέχρι και τα Χριστούγεννα! Μετά - το ομολογώ- θα τιμήσω όσο δεν πάει τα γιορτινά εδέσματα και ξανά προς την δόξα!

Η δίαιτα είναι καταπληκτική, δεν πεινάω, δεν μου λείπει τίποτα και που και που την διακόπτω εισάγοντας ένα cheating meal. :)

Και πάλι ευχαριστώ!

Eleni είπε...

Καλησπέρα! 10 ολόκληρα κιλά, ακούγεται πολύ εντυπωσιακό και τα κατάφερες σχετικά γρήγορα! Μπράβο σου που συνεχίζεις!!:)
Και το cheating meal δεν πειράζει καθόλου αφού μετά συνεχίζεις σωστά!
Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Αννα
σε παρακαλω επειδη εγω κανω νηστεια αυτεσ τισ μερες των χριστουγεννων υπαρχει καμια παρομοια διαιτα που ομως περιεχει νηστισημα (με παρουσια μονο γαλακτος)?εαν ναι σε παρακαλω μπορεις να μου την στειλεις στην εξης διευθηνση ¨: mulanfa1@hotmail.com
σε ευχαριστω


Ανώνυμος είπε...

εαν γινεται βεβαια :)

Eleni είπε...

Άννα μου σε αυτή τη σελίδα έχω βρει μια νηστίσιμη δίαιτα, δεν την έχω δοκιμάσει όμως προσωπικά για να ξέρω αποτελέσματα: http://www.tlife.gr/Article/HEALTHANDFITNESS-diet%20/0-80-14723.html
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ :)

Ανώνυμος είπε...

εκει εχει μια αλλα ειναι μερικα που θελω να τα αντικαταστησω πωσ να το κανω?(με ποιο απλα φαγητα)

Eleni είπε...

Ναι όντως δεν είναι και πολύ απλή και ούτε οικονομική θα έλεγα...
Ίσως θα μπορούσες να άλλαζες πχ τα ψαρικά με ένα απλό ψαράκι ψητό, ή ότι ψαρικό έχεις.
Στις σαλάτες τα υλικά επαναλαμβάνονται άρα θα πάρεις τα υλικά αυτά και είσαι οκ.
Επίσης εγώ θα διάλεγα 1-2 πρωινά που με βολεύουν και 1-2 απογευματινά και θα τα επαναλάμβανα μέσα στην βδομάδα για να μην έχω κάθε μέρα κάτι άλλο.
Βέβαιο ο διαιτολόγος που την έγραψε είναι σίγουρα πιο ειδικός, απλά σου λέω τι θα έκανα εγώ:)

Eleni είπε...

Άννα μου αν τρως πρωινό κουλούρι με χυμό ή δημητριακά με γάλα σόγιας ή 2-3 φρυγανιές με μέλι και χυμό, μετά μεσημεριανό ότι έχεις μαγειρέψει με 1 κ.σ λάδι ανά μερίδα, ενδιάμεσα φρούτα και το βράδυ σαλάτα με ότι θες, πιστεύω θα είσαι μια χαρά δεν θα δυσκολευτείς και θα χάσεις και κιλά σίγουρα...

Διαιτολόγος δεν είμαι αλλά απ' όσο το έψαξα και από δικιά μου πείρα με δίαιτες πιστεύω πως όσο πιο απλή είναι η δίαιτα τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις γιατί δεν την χαλάς!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

σας εχω στειλειθ κατι στο εμαιλ

Eleni είπε...

Άννα έχεις mail! Κορίτσια συνεχίζετε? Έχουμε ένα μήνα μέχρι τις γιορτές, ότι πρέπει για να ξεκινήσουμε διατροφή!

Γιώτα είπε...

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου. Θέλω να ξεκινήσω τη δίαιτα αλλά δεν μπορώ να στερηθώ με τίποτα τον καφέ!!! Είναι η ζωή μου. Ένας το πρωί και ένας το απόγευμα. Έλα όμως που δεν μπορώ να τον πιω χωρίς ζάχαρη και δεν μου αρέσουν καθόλου τα υποκατάστατα. Αν βάζω στον κάθε καφέ μου 1 1/2 κουταλιά ζάχαρη (δηλαδή σύνολο 3 την ημέρα) μπορώ να αφαιρέσω τα ενδιάμεσα φρούτα? Θα έχει αποτέλεσμα η δίαιτα ή θα παιδευτώ τσάμπα? Έχω γεννήσει πρόσφατα κι ενώ στην εγκυμοσύνη μου δεν πήρα καθόλου κιλά τα πήρα μετά! Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση

Eleni είπε...

Καλησπέρα Γιώτα μου!
Στην καλύτερη περίπτωση θα σου έλεγα να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη με γλυκαντικό (στέβια).
Αν όμως δεν μπορείς να το κάνεις τότε σίγουρα δεν θα πεις οκ δεν κάνω δίαιτα για να πίνω καφέ! Απλά μειώνουμε την ποσότητα όσο μπορούμε και να παραλείπεις το ένα φρούτο της μέρας. Αποτελέσματα θα έχεις σίγουρα, μόνο προσπάθα λίγο να ελέγχεις την ποσότητα και πιστεύω πως ακριβώς επειδή δεν θα στερείσαι ούτε τον καφέ σου θα τηρείς όλα τα υπόλοιπα μια χαρά! Καλή αρχή:)

Γιώτα είπε...

Καλησπέρα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στέβια και δεν ξέρω αν μου αρέσει. Μόνο την ασπαρτάμη έχω δοκιμάσει που είναι σκέτη χημεία και με καθόλου ωραία γεύση. Θα δοκιμάσω στέβια και ελπίζω να έχετε πολύ σύντομα νέα μου. Ευχαριστώ πολυ

Στέλλα είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα, ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έκαναν ολόκληρη τη δίαιτα.. Πόσα κιλά χάσατε μετά την πρώτη βδομάδα? Ξεκίνησα τη Δευτέρα και έχω ήδη χάσει 1 κιλό! Σκέφτομαι αν μετά θα συνεχίσω με τη δεύτερη βδομάδα ή να ξανακάνω την πρώτη. Θέλω να χάσω 10 κιλά. Ευχαριστώ!

Κωνσταντίνα είπε...

Παιδιά η δίαιτα δεν παίζεται!!! Έχω χάσει 3 κιλά την πρώτη βδομάδα και 1,5 τη δεύτερη όπου είχα φάει πολύ περισσότερο. Στέλλα και όποιος άλλος θέλει δοκιμάστε την, είναι ειλικρινά πολύ καλή. Ευχαριστώ Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας :-) ειμαι η Βασω 21,5 χρονων, 1.55 υψος και 57 κιλα.....διαβασα ολα τα αχολια και πηρα πολυ θαρρος :-) :-) την ξεκιναω απο σημερα,και ο στοχος μου ειναι τα 48 κιλα....ελπιζω να μην εχω προβλημα και να χασω γρηγορα τα κιλα :-) (κανω και μιαμιση ωρα γυμναστικη καθε μερα, 7 μερες την εβδομαδα....) λετε να χασω αυτα τα κιλα γρηγορα; και επισης,επειδη δεν μου αρεσει το ψωμι,μπορω να φαω φευγανιες μαζι με το αυγο για βραδυνο;;; και αν ναι ποσες;;;; ευχαριστω :-)

Eleni είπε...

Γεια σου Βάσω! Φυσικά και θα τα χάσεις και αφού κάνεις και γυμναστική θα τα χάσεις ακόμη πιο γρήγορα!! Μπορείς να τρως 2 μικρές φρυγανιές αντί για ψωμί. Καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νέα σου!:)

Γιώτα είπε...

Γεια σας και απο μένα! Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Διάβασα στα σχόλια της δεύτερης εβδομάδας της δίαιτας για ένα ρόφημα τσαγιού που έπινε μια κυρία, με μια κουταλιά μέλι και μισή κουταλιά κανέλλα. Για τι τσάι μιλάμε? Για τσάι του βουνού ή τα φακελάκια lipton? Το προσθέτω στη δίαιτα χωρίς να αφαιρώ το τελευταίο γεύμα λογικά. Τελικά Ελένη εσύ το έκανες? Είχε όντως καλά αποτελέσματα? Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ελένη μου άρεσε πολύ η δίαιτα που έχεις ανεβάσει και τα σχόλια που ακολουθούν είναι πολύ ενθαρρυντικά.Σκέφτομαι να την ξεκινήσω και εγώ,μετά τις γιορτές,αλλά έχω ένα θεματάκι:Δεν μπορώ με τίποτα να φάω ψάρι.Με τι θα μπορούσα να το αντικαταστήσω??

Ανώνυμος είπε...

Ελένη μου άρεσε πολύ η δίαιτα που έχεις ανεβάσει και τα σχόλια που ακολουθούν είναι πολύ ενθαρρυντικά.Σκέφτομαι να την ξεκινήσω και εγώ,μετά τις γιορτές,αλλά έχω ένα θεματάκι:Δεν μπορώ με τίποτα να φάω ψάρι.Με τι θα μπορούσα να το αντικαταστήσω??

Eleni είπε...

Καλησπέρα! Ξεκίνησες τη δίαιτα? Καλή επιτυχίαα!!:)
Αντί για ψάρι μπορείς να φας κοτόπουλο φιλέτο ή κάποιο μαλάκιο, ή τόνο.

Γιώτα είπε...

Καλησπέρα είχα ρωτήσει κάτι αλλά δεν το είδες.Δεν πειράζει!!! Θα το κανω copy paste "Διάβασα στα σχόλια της δεύτερης εβδομάδας της δίαιτας για ένα ρόφημα τσαγιού που έπινε μια κυρία, με μια κουταλιά μέλι και μισή κουταλιά κανέλλα. Για τι τσάι μιλάμε? Για τσάι του βουνού ή τα φακελάκια lipton? Το προσθέτω στη δίαιτα χωρίς να αφαιρώ το τελευταίο γεύμα λογικά. Τελικά Ελένη εσύ το έκανες? Είχε όντως καλά αποτελέσματα? Ευχαριστώ". Και ευχαριστώ και πάλι και περιμένω απάντηση! Καληνύχτα

Eleni είπε...

Γιώτα μου για το ρόφημα με την κανέλα δοκίμασα κάτι παρόμοιο και ένιωσα να βοηθάει όντως! Εγώ αυτό που έκανα ήταν στον καφέ μου το πρωί να προσθέτω λίγη κανέλα και λίγο τριμμένο τζίντζερ όταν είχα στο σπίτι και στη συνέχεια μαζί με το απογευματινό σνακ έπινα τσάι βοτάνων με μισό κουταλάκι μέλι και ένα κομματάκι από ξυλάκι κανέλας. Αυτό το κάνω και χωρίς να κάνω δίαιτα γιατί νιώθω ότι με βοηθάει. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, δεν είχα δει την ερώτηση.. Εύχομαι να σε βοηθήσουν αυτά.. Περιμένω νέα σου!

Ανώνυμος είπε...

Otan kanis afth th dieta gia 4 ebdomades kai thes na xaseis k alla kila,mporis na tin arxisis ksana apo thn arxh?

Eleni είπε...

Καλησπέρα!! Φυσικά και μπορείς να την αρχίσεις μετά από την αρχή.. Θα την έχεις συνηθίσει και θα σου φαίνεται και πιο εύκολη! Καλή χρονιά!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι 14 χρονων και θελω να χασω 12 κιλά μπορω να τν ακολουθω για πολυ καιρο?

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να ν ακολουθω για 5-6 εβδομάδες?

Eleni είπε...

Φυσικά και μπορείς να ακολουθείς για περισσότερο καιρό! Αν σε κουράζει μπορείς να προσθέσεις περισσότερα φρούτα στη μέρα σου.. Είσαι βέβαια λίγο μικρούλα για δίαιτα άρα αν θες μπορείς πρώτα να ρωτήσεις κάποια διαιτολόγο αν η διατροφή αυτή είναι κατάλληλη για εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ααα ευχαριστω κυρια Ελενη :) ! Μπορω να ακολουθω την ιδια ετσι?

Eleni είπε...

Μπορείς να κάνεις μια φορά όλη τη δίαιτα (και τις 4 βδομάδες) και μετά πάλι από την αρχή!

annpap είπε...

Kalhmera!!!!
Shmera zugisthka kai apogohteuthka, opote apofasisa na mpw k egw sthn parea kai na ksekinhsw th diaita...eimai 1.73 upsos kai 82.9 kila....wlpizw na mporesw na xasw 15 kila...8a sas enhmerwnw gia thn exelhxh mou kai 8a pairnw kouragio apo oooles!!!

Eleni είπε...

Άννα αφού το πήρες απόφαση και ξεκινάς να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!! Γιατί όχι άλλωστε. Να ακολουθείς το πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά!! Περιμένουμε τα νέα σου:) Φιλιά!

val είπε...

Καλησπερα, σε ολους! Ειδα χθες βραδυ για πρωτη φορα τη συγκεκριμενη διατροφη και εχω παρει πολυ θαρρος. Μετα απο δυο γεννες μου εχουν μεινει 6-7 κιλα. Στο σπιτι ολη μερα μαγειρευοντας, ταΐζοντας, ξεσκατιζ... (αλλαζοντας πανες εννοω) δεν εχω το κουραγιο και την ψυχολογια να τελειωσω καμια διαιτα. Ελενη, σ'ευχαριστω εκ των προτερων για οσα καταφερω να χασω! Αρχισα σημερα με 70,5 κιλα. Αντε βρε, και εις κατωτερα... Θα τα λεμε!

Eleni είπε...

val καλωσήρθες στην παρεούλα μας! Προσπάθα να μην ασχολείσαι καν με το θέμα δίαιτα, απλά να ακολουθείς το πρόγραμμα και θα τα χάσεις γρήγορα είμαι σίγουρη!! Αρκεί άλλωστε το τρέξιμο της μαμάς:) Καλά αποτελέσματα!! Περιμένω να ακούσω απώλειες!

val είπε...

Καλησπερα! Τωρα πια ειμαι σιγουρη! Το συμπαν συνωμοτει εναντιον μου. Χθες αρχισα τη διαιτα και το βραδυ αδιαθετησα... Εχω φουσκωσει κι εχω γινει σα λουκουμας... Παρ'ολα αυτα, το πρωι ειχα χασει 400 γραμμαρια! Γι αυτο κι εγω θα συνεχισω κι ας βλεπω τα κιντερ που τρωει ο γιος μου και μου'ρχεται να του τ'αρπαξω απο τα μικρα του στρουμπουλα χερακια... Τα λεμε παλι αυριο!

val είπε...

Καλησπερα! Τελικα, το συμπαν συνωμοτει εναντιον μου. Χθες αρχισα τη διαιτα και το βραδυ αδιαθετησα... Πολυυυυ πρηξιμο!!! Εχω γινει σαν λουκουμας. Παρ'ολα αυτα το πρωι ειχα χασει 400 γραμμαρια. Αντε, καλο βραδυ και καλο μας κουραγιο!

Eleni είπε...

Πιο καλή αρχή δεν γινόταν άρα!! Μπράβο, υπομονή και όλα καλά μου ακούγονται:) Καλημέρα σε όλες!

Χρυσή είπε...

Κορίτσια καλημέρα και από εμενα. Εγώ είμαι 25 χρονών και θελω να χάσω 6 κιλά. ήθελα 10 αλλά έχασα ήδη με τη δίαιτα που βρήκα εδώ 4 σε 2 βδομάδες! Να τα κάνετε όσο πιο πιστά μπορείτε και θα χάσετε σίγουρα. Εγώ κανω και γυμναστική από το ίντερνετ όσο μπορώ. Χρυσή

val είπε...

Γεια σας, κι αποψε! Η διαιτα παει καλα, δεν μπορω να πω. Αργα, (ακομη πιο αργα λογω περιοδου) αλλα σταθερα. Αυτη τη φορα εχω περισσοτερη υπομονη και δεν τα εχω παρατησει ευτυχως. Αντε, μπας και μπω στα παλια μου παντελονακια... Καληνυχτα!

Eleni είπε...

Καλημέρα σε όλες!! Ελπίζω να συνεχίζετε το ίδιο δυναμικά! Να δοκιμάζετε να φτιάχνετε συνταγές διαφορετικές ανάλογα πάντα με το τι λέει η δίαιτα για να μην βαριέστε, εμένα αυτό με βοηθά.
Όταν η ζυγαριά κολλάει δεν τα βάζουμε κάτω γιατί το σίγουρο είναι ότι συνεχίζοντας θα ξεκολλήσει απότομα!
Αυτά από εμένα, γράφετε το πώς πάτε ή ερωτήσεις που έχετε για να βοηθάμε και άλλα κορίτσια που ξεκινάνε!
Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

θέλω να χάσω 1-2 κιλά. Να ξεκικήσω την δίαιτα γιατί το φαγητό μου φαίνεται πολύ!!!

annapap είπε...

apo 82.9 eftasa sta 79.3 mesa se mia bdomada......den uparxei auth h xara!!!arghsa na ksekinhsw 1 bdomada alla telika ksekinhsa...koritsia ksekinhste thn oles!!einai polu eukolh!!!

Eleni είπε...

Μπράβο Άννα!! Καλή συνέχεια:)

Ανώνυμος είπε...

γεια σας αρχησα κ εγω την διαιτα κ ηθελα να ρωτησω για την λαχανοπιτα πως την φτιαχνετε?

annapap είπε...

kalhspera....telos kai ths deuterhs ebdomadas....dustuxws den exasa polu...eimai 78.9...den to bazw katw omws sunexizw...uparxei kamia pou na exasa polu th deuterh ebdomada??

Ανώνυμος είπε...

annapap δε πηραζει που δεν εχασες πολλα την δευτερη εβδομαδα.λογικο ειναι οτι δε θα χασεις οπως κ στην πρωτη.αλλωστε στο συνολο τον μηνα 5 κιλα ειναι καλο να χανεις οχι παραπανω!!!εχεις χασει ηδη αρκετα κ μεχρι το τελος του μηνα σου ποσα θα χεις ακομα χασει...μια χαρα εισαι...!εγω τωρα την αρχησα.κ μου φενετε πολυ καλη γιατι εχω κανεις πολλες διατροφες παρομοιες κ εχουν πολυ καλο αποτελεσμα!!!αλλα κοριτσια εχει πολυ μεγαλη διαφορα το να κανεις μονο διατροφη,με το να κανεις διατροφη+γυμναστικη καμια σχεση στο αποτελεσμα.πχ αν κανετε διατροφη+γυμναστικη εκει που θα χασετε 5κιλα θα φενετε λες κ χασατε 10κιλα.δοκιμασμενο!!!marizaki

SOFTZ είπε...

Γειά και από μένα και καλή δύναμη σε όσους ακολουθούν τη δίαιτα.Χθες ξεκίνησα και ΄γω... με έπεισαν τα τόσα θετικά σχόλια που διάβασα!!!Με ύψος 1.60 και 75 κιλά είπα να κάνω την προσπάθεια.Ελπίζω να βάλω στο πρόγραμμα και λίγο περπάτημα γιατί με τη γυμναστική δεν είχα ποτέ καλή σχέση!!!Αντε να τα λέμε και να παίρνουμε κουράγιο για τη συνέχεια.

SOFTZ είπε...

Η ζυγαριά μου έδειξε -2κιλά!!Συνεχίζω την Δεύτερη εβδομάδα με πολύ καλή διάθεση.Κανείς συνοδοιπόρος ??

Κάτια είπε...

Ακολουθώ τη δίαιτα εδώ και 2 βδομάδες. θέλω να χάσω 10 κιλά και έχω ήδη χάση 3!! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η διαφορά φαίνεται και στα ρούχα μου! Καλή συνέχεια και γράφετε αποτελέσματα για να παίρνουμε δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη γεια σου...Μπορεις να μου πεις αν μπορώ μέσα στη μέρα να τρώω διαφορετικά φρούτα???Αν ναι, ποια επιτρέπονται?

Ανώνυμος είπε...

γεια σας κοριτσια κ εγω αρχησα την διαιτα απο 1 φεβρουαριου κ εχω χασει μεχρι τωρα 4 κιλα κανω κ γυμναστικη 3 φορες την εβδομαδα...ειναι πολυ καλη η διατροφη,μου αρεσε πολυ κ δε πειναω καθολου...τελεια!!!θελω αλλα 6 κιλα να χασω αντε να δουμε αν θα τα καταφερω...!!!marizaki!!!

SOFTZ είπε...

Κάτια μπράβο.... Χάρηκα πολύ που είδα και άλλο κόσμο τώρα Φεβρουάριο σε προσπάθεια!!!

SOFTZ είπε...

Και σε σένα Anonymous!!! Ολοι το - 10 κιλά θέλουμε να πετύχουμε;;;;

Eleni είπε...

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι πολύυ με σας!! Η γυμναστική πάντως βοηθάει πολύ.. Έστω 20 λεπτά τη μέρα περπάτημα βοηθάνε!
Φρούτα τρώμε όποια θέλουμε, εκτός από τη μέρα της αποτοξίνωσης που τρώμε είτε μπανάνες είτε μήλα.
Για το μέγεθος των μερίδων κλπ δείτε εδώ: http://www.vita.gr/html/ent/442/ent.9442.asp

Eleni είπε...

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι πολύυ με τα νέα σας!! Η γυμναστική πάντως βοηθάει πολύ.. Έστω 20 λεπτά τη μέρα περπάτημα βοηθάνε!
Φρούτα τρώμε όποια θέλουμε, εκτός από τη μέρα της αποτοξίνωσης που τρώμε είτε μπανάνες είτε μήλα.
Για το μέγεθος των μερίδων κλπ δείτε εδώ: http://www.vita.gr/html/ent/442/ent.9442.asp

nino είπε...

geia sas,einai ontws toso apotelesmatiki auti i diaita???

Κάτια είπε...

Νινο επειδή φαίνεται πολύ εύκολη δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει. Επειδή είναι σχετικά εύκολη δεν την χαλάς όπως γίνεται με άλλες δίαιτες. Δοκίμασέ την και γράφε μας πώς τα πας. Εγώ τελείωσα την τρίτη βδομάδα με άλλο 1 κιλό κάτω. Θα κάνω την τέταρτη και μετά θα την πάρω πάλι απ'την αρχή!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι θαυματουργη παντως ειναι πολυ καλη κ σωστη....γιατι χανεις μεχρι κ 5 κιλα τον μηνα οπως ειναι κ το σωστο...εγω την κρατησα 1 μηνα με γυμναστικη 3 φορες την εβδομαδα κ εχασα 5 κιλα...τωρα θα την αρχησω απο την αρχη θελω κ αλλα 5 κιλα...

Ανώνυμος είπε...

Kalispera! diavazodas ola afta ta sxolia exw enthusiastei arketa k lew apo deutera na ksekinisw k gw! gia na dume an tha piasei k se mena...thelw na xasw 10 kila elpizw na ta kataferw :)

Elena είπε...

Καλημέρα! Και εγώ ξεκινώ σήμερα και θέλω να χάσω 6-7 κιλά.. Θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε προσεχτικές θα τα χάσουμε τα κιλά. Καλή επιτυχία!

Ρενια είπε...

Καλημέρα,

θα ξεκινησω και εγω την διατροφή απο αυριο απλα εχω μια απορία όταν λες μια μερίδα κρεας πόσο εννοεις? και τι κρεας? απο τις συνταγές που προτείνεις?

Σε ευχαριστώ πολύ

Eleni είπε...

Ρένια κατ' αρχή καλή επιτυχία! Κρέας μπορείς να φας ότι προτιμάς από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο ή συκώτι. Υπολογίζουμε την ποσότητα να είναι όσο η παλάμη μας περίπου και προσέχουμε να επιλέγουμε κομμάτια χωρίς λίπος. Ελπίζω να πετύχεις σύντομα το στόχο σου!!

Unknown είπε...

kalispera se ayti tin diaita..epitrepetai o kafes;;; egw pinw espresso kai nes me gala an epitrepetai...dyo thn imera mproyme na pinoyme;;

georgia είπε...

kalispera!!! eleni eimai stin triti evdomada k exasa 5 kila kai mou fenete apisteuto giati eixa kolisei edw k para polu kairo..isws giati den prospathusa arketa! tora thelw na xasw alla 5 molis teleioso tha ksana ksekinisw ti diaita ap tin arxi! to exw parei polu zesta k pisteuw oti tha ta kataferw... me ti suntirisi omos ti kanume gia na min ksanaparume ta kila?

Eleni είπε...

Μαρία φυσικά και μπορείς να πίνεις καφέ, βάζε ένα νουνου light καλύτερα ή λίγο γάλα 1,5% απλά απέφευγε τη ζάχαρη! Καλή αρχή!

Eleni είπε...

Γεωργία μου μπράβοο!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου :)
Να είσαι σίγουρη πως δεν θα δυσκολευτείς με τη συντήρηση γιατί φαντάζομαι έχεις πια συνηθίσει σ' αυτή τη διατροφή. Έχω ανεβάσει ένα καλό άρθρο για συντήρηση εδώ: http://lightsintages.blogspot.de/2012/01/blog-post_19.html
Καλή συνέχεια και περιμένω νέα σου! Μπράβο σου και πάλι!

Αγαπη είπε...

Γεια σας,
Εχω διαβασει πολλα απο τα σχολια και εχω εντηπωσιαστει!!
Θα ξεκινησω σιγουρα αλλα θα ηθελα πρωτα να κανω μια ερωτηση...λόγω ηλικιας (16 ετων) δεν μενω μονη και δεν εχω την δυνατοτητα να μαγειρευω το μεσημεριανο...μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να μην επηρεασει αυτο την διαιτα?

Μαίρη είπε...

Καλησπέρα! Ειδα και γω τη διαιτα και λεω να ξεκινησω αυριο! Δινω εξετασεις φετος και εχω παχυνει αρκετα! Εβαλα 7 κιλα και τωρα ειμαι 64 .. λετε μεχρι τελη ιουνιου να εχω καταφερει να φτασω στα 52?? Ευχαριστω εκ των προταιρων! Μαιρη.

Ελενα είπε...

Καλησπερα..Σκεφτομαι κι εγω να ξεκινησω τη διαιτα... Θελω ομως καποιες διευκρινησεις.. Μπορεις να μου πεις οταν λεςμια μεριδα ποσα γραμμαρια εννοεις;;;

Seph1r0th είπε...

Καλησπερα,ψαχνομαι καιρο για μια καλη διατροφη οχι εξαντλητικες διαιτες γιατι ξερω οτι δεν κανουν τιποτα οποτε επεσε το ματι μου σε αυτη εδω.Ειμαι 94 κιλα και 1.78 και εδω και 3 μηνες εχω αρχισει (και παλι) εντατικα γυμναστηριο.

1ον με μιση ωρα αεροβια σχεδον καθε μερα ποσο υπολογιζεις να χασω σε κανα μηνα?

2ον επειδη ειμαι και λιγο ασχετος τι ειναι αυτο το φιτνες που γραφεις σε καθε πρωινο.

Και 3ον μπορω στα φρουτα που βαζεις συγκεκριμενα σε μερικες μερες να τα αλλαζω?Πχ μισω τα μηλα λατρευω τα πορτοκαλια!

Σε ευχαριστω πολυ

Eleni είπε...

Καλησπέρα!

Αγάπη ξεκίνησες τελικά? Να τρως μεσημέρι ότι έχει μαγειρέψει η μαμά σου προσαρμοσμένο στη δίαιτα..

Μαίρη καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! Θα τα καταφέρεις σίγουρα αρκεί να ξεκινήσεις και να προσπαθήσεις να είσαι τυπική!

Έλενα για τις μερίδες δες τα πιο πάνω σχόλια.. Καλά αποτελέσματα!!

Seph1r0th και εγώ είμαι υπέρ των πιο 'κανονικών' διατροφών με μόνιμο αποτέλεσμα! Δεν μπορώ να πω πόσα θα χάσεις, θα σου προτείνω όμως να βάζεις κάθε μήνα ένα στόχο και σιγά σιγά να φτάσεις στον τελικό σου στόχο..
Τα φίτνες είναι μάρκα δημητριακών, μπορείς όμως να επιλέξεις όποια δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης προτιμάς εσύ! (όχι σοκολατένια κλπ άρα).
Συγκεκριμένα φρούτα θα έχεις μόνο μια φορά τη βδομάδα, στις μέρες τις αποτοξίνωσης και πιστεύω καλύτερα να μην τα αλλάζεις.. Έτσι την είχε γράψει η διαιτολόγος που την έδωσε. Απλά αντί μήλα να τρως μπανάνες!

Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε! Και βοηθάει να γράφουμε το πώς πάμε κάθε βδομάδα και για εμάς και για άλλους που κάνουν μαζί τη δίαιτα.. Το σύστημα των σχολίων στη σελίδα δεν είναι πολύ πρακτικό, θα δω αν μπορώ να το βελτιώσω.. Φιλιά!

georgia είπε...

eleni mou se euxaristw gia to arthro suntirisis!den nomizw oti tha duskoleutw otan tin kanw.. apo aurio ksanaksekinaw ap tin arxi ! otan exw neotera tha se enimerwsw :) elpizw afta ta 5 kilakia pou thelw na ta ksefortothw suntoma

Unknown είπε...

τελος 1ης εβδομαδας σημερα: -2.4kg. Τέλεια!!!!!
Εχω πολλα κιλά να χασω ακόμα 16,6 για τον στόχο μου αλλα δεν απελπίζομαι.
Σήμερα ξεκιναω την 2η εβδομάδα

kelly είπε...

Θα ηθελα κι εγώ να αρχίσω τη δίαιτα αφου βλέπω πως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά...όμως είμαι χορτοφάγος...δεν τρώω κρέας και ψάρια..μπορώ να αντικαταστήσω το κρέας με ψητα μανιτάρια ή φασόλια;Θα θελα πολύ να χάσω 8 κιλά.

Seph1r0th είπε...

Και ενα τελευταιο,οταν λες μεριδα εννοεις πανω κατω 150γραμμαρια?

Unknown είπε...

τέλος 2ης εβδομάδας: -200gr!!! και δεν έκανα καμια παρασπονδία, απεναντίας δεν έφαγα τα γλυκά ούτε τα τηγανητά!!! τί να πω?? πάντως, εγω δεν το βαζω κάτω, συνεχίζω την 3η εβδομάδα. Καλή συνεχεια σε όλους

Αγαπη είπε...

Οχι δεν ξεκινησα γιατι αρρωστησα και ειχαμε και την εκδρομη του σχολειο στο ενδιαμεσο αλλα θα ξεκινησω σημερα κιολα!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και που δημοσιευσες την διαιτα και θα σου πω αποτελεσματα!! :)

Unknown είπε...

Γεια σας ήθελα να ρωτησω για το ρόφημα με το μελι για απώλεια βάρους .στα υλικα εκει που λετε χυμό λεμονιου ,πόση ποσοτητα εννοειται συπεριλαμβανεται και το νερο μαζι σε αυτο;

Eleni είπε...

Κορίτσια μπράβο για την προσπάθεια!

Βαρβάρα να μην απογοητεύεσαι καθόλου, για πολλούς λόγους μπορεί μια βδομάδα να χάσουμε ή να φαίνεται πως χάσαμε λιγότερο. Συνέχισε απλά!

Kelly δυστυχώς δεν έχω γνώσεις για να σου πω τι μπορείς να κάνεις ως χορτοφάγος.. είμαι σίγουρη όμως πως ακολουθείς καιρό τέτοια διατροφή θα ξέρεις τι αντικαταστάσεις να κάνεις!

Μερίδες εγώ δεν μετράω με γραμμάρια... είχα βάλει όμως στα πιο πάνω σχόλια μια σελίδα που εξηγεί πόσο είναι μια μερίδα γενικά!

Μάρθα για το ρόφημα βάζεις 1-2 κ.σ λεμόνι και φυσικά νερό περίπου 1 φλυτζάνι! Οι ποσότητες εκτός από το μέλι που έχει θερμίδες δεν παίζουν ρόλο, δοκίμασέ το όπως σε βολεύει..

Καλή συνέχεια σε όλες!!

Unknown είπε...

καλημέρα σας! Τέλος 3ης εβδομάδας: -500γρ. Οκ, Ελένη, λίγο καλύτερα απο την προηγουμενη εβδομάδα. Από σημερα ξεκινάω το διατροφολόγιο της 1ης εβδομάδας, πάλι. Άνοιξε και ο καιρός και μπορώ να κανω και λίγο βάδην σπρώχνοντας το καρότσι του γιου μου!!! Καλη συνεχεια σε όλους

ελλη είπε...

καλησπερα .ειμαι και εγω μια απο τις αναγνωστριες που εκανε τη διαιτα κανονικα αλλα δυστυχως εχασα μονο 2 κιλα μετα απο 4 εβδομαδες και θελω να με πιστεψετε δεν την χαλασα καθολου.δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εχει φταιξει.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε

Ανώνυμος είπε...

Είδα την δίαιτα και από αύριο θα την ξεκινήσω! Θέλω να χάσω 10-12 κιλά και ελπίζω να το πετύχω σε 2 μήνες! Μετά θα προσπαθήσω να συντηρήσω το βάρος μου με άσκηση! Φαίνεται πολύ καλή, μακάρι να πετύχει.....

Λία

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας!!! Άρχισα την δίαιτα από την πρώτη εβδομάδα εδώ και 3 ημέρες ( πεινάω γιατί έχω συνηθίσει να τρώω πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού αν και είμαι κανονική προς αδύνατη σε κιλά)Ελπίζω με πιλατες και τρέξιμο να χάσω τα κιλά που θέλω. Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Παρατήρησα πως δεν υπάρχουν όσπρια στην δίαιτα. Μήπως γνωρίζεις Ελένη τι θα μπορούσα να αντικαταστήσω με φακές ας πούμε??

Unknown είπε...

να ρωτησω ,επειδη μου αρεσει πολυ να τρωω φρουτα μπορω να προσθεσω επιπλεον κανενα ; αν ναι ποσα και ποτε ακριβως ΄:)επισης για να πετυυχω να χασω πρεπει να ακολουθω πολυ πιστα το προγραμμα, τελευταιο γλυκα πρεπει να τα βγαλω εντελως και αν γινεται να μου γραψεις διαφορες ασκησεις thanks

Eleni είπε...

Βαρβάρα μου πολύ καλή ιδέα το περπάτημα!! Καλές βόλτες και σε εσένα και στο μωράκι σου:)

Έλλη μου πόσα κιλά θες να χάσεις? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι είτε ότι δεν είχες να χάσεις πολλά και ίσως σου πάρει πιο πολλύ χρόνο, ή έτρωγες πιο μεγάλες μερίδες.. Αν δεν σε έχει κουράσει θα σου έλεγα απλά να την πάρεις από την αρχή, να προσέχεις τις μερίδες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσεις τα κιλά που θές!! Περιμένω νέα σου!

Λία καλή αρχή!! Συνδύασε και γυμναστική όσο μπορείς για πιο γρήγορα αποτελέσματα!

Γιώτα εγώ στις βδομάδες που έχει λαδερό ή μπριάμ έφτιαχνα καμιά φορά όσπριο! Μετά την πρώτη βδομάδα θα δεις πως δεν πεινάς γιατί θα έχεις συνηθήσει και θα έχεις και πιο πολύ φαγητό στο πρόγραμμα! Καλή συνέχεια:)

Μάρθα κανονικά πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμα ακριβώς, μιας και για δίαιτα έχει ήδη αρκετό φαγητό! Αν προσθέσεις 1-2 φρούτα τη μέρα ή ένα γλυκό τη βδομάδα πιστεύω πως πάλι θα χάσεις αν έχεις πολλά κιλά, αλλά ίσως πιο αργά..
Για γυμναστική χωρίς επίσης να είμαι ειδική θα σου γράψω 2 βιντεάκια που μου αρέσουν εμένα και τα βρίσκω εύκολα:

http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

http://www.youtube.com/watch?v=_r_z7DUpjH8&list=FLIJwWYOfsCfz6PjxbONYXSg&index=50

Unknown είπε...

Σήμερα είναι "επετειακή" μέρα για εμένα!! Ολοκλήρωσα τον πρώτο μήνα χάνοντας συνολικά 4,6kg. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη, επιτέλους. Άλλα 14,4 κιλάκια έμειναν, δηλαδή 3 μήνες ακόμα, δηλαδή 12 εβδομάδες, δηλαδή 90 μερες, δηλαδή... και μπορώ να "διυλίσω την κάμηλον" (όχι τον κώνωπα) για να μετριάσω το μέγεθος του αγώνα που έχω μπροστά μου!!! Καλή συνέχεια συνοδοιπόροι...

Unknown είπε...

και η προσπάθεια καλά κρατεί! 5 εβδομάδες έχω πίσω μου και μετράω -5,1 κιλάκια! φυσικα, φαινεται στα ρουχαλάκια μου και στον καθρεφτη μου στεκομαι καλυτερα! από εχτες σταμάτησα, μιας και άγιες μέρες τωρα λίγο η νηστεία, λίγο τα τσουρεκάκια και το κατσικάκι .... από την Τρίτη πάλι τα ξαναλέμε κοριτσια!!
Καλό Πάσχα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και από εμένα και Χρόνια Πολλά σε όλους :-) Είμαι 26 ετών, έκανα τη δίαιτα για 1 μήνα και με λίγο περπάτημα ημερησίως έχασα 8 κιλά!!!!! Από 69 κιλά, πήγα 61! Ελένη σε ευχαριστώ πολύ! Γωγώ

Eleni είπε...

Βαρβάρα και Γωγώ μπράβο για τα αποτελέσματα!! Πολύ χαίρομαι που τα καταφέρατε! Βαρβάρα συνεχίζεις μετά τις γιορτές? Τελικά υπομονή και λίγο πειθαρχεία χρειάζεται! Φιλιά

Σοφία είπε...

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια έχω και εγώ ενθουσιαστεί, βρίσκομαι στην 3 ημέρα, θέλω να πιστεύω πως θα πετύχω τον στόχο μου. Καλή επιτυχία σε όλους.






















































Μαρία Παπά είπε...

Σοφία ξεκίνησα και εγώ τη Δευτέρα!! Θα ζυγίζομαι κάθε παρασκευή και θα γράφω αποτελέσματα. καλή επιτυχιαα

Σοφία είπε...

Μαρία εγώ ανέβηκα από περιέργεια σήμερα στην ζυγαριά και μεσα στις 3 μέρες έχω χάσει 1,5 κιλό, έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Η πορεία θα δείξει το αποτέλεσμα.

Unknown είπε...

Συνοδοιποροι καλησπέρα! σας γράφω ελαφρότερη κατά 6,5 κιλάκια σε διάρκεια συνολικά 6 εβδομαδων!! Δεν κανω τακτικά γυμναστική και ο καιρος εδώ δεν με βοηθάει καθόλου!!!
Είμαι πολυ χαρούμενη και απο Δευτερα λέω να ξεκινησω την άλλη διατροφη που υπόσχετε 4 κιλά σε 2 εβδομαδες μιας που πλέον οι ποσοτητες που χρειαζομαι ειναι πολυ μικρότερες ενώ έχω ήδη συνηθίσει στα τακτικά και "ποιοτικά" γευματα!
Ήθελα να σας πω ότι στη διαρκεια της Μεγαλης Εβδομαδας δεν έφαγα πολύ, καταφερα να κρατηθώ αλλά για 3 μερες - του Πασχα και τις δυο επόμενες -όχι μονο εφαγα αλλα ήπια κιολας! Την Τετάρτη το πρωι ανεβηκα πολυ δειλά στη ζυγαριά... έδειχνε +700gr! εντυπωσιαστικα θα ελεγα, βέβαια, κλείνοντας την εβδομαδα έχασα 1,5 πραγμα που σημαινει ότι μάλλον ηταν πλασματικό! Είμαι 69,7 και έχω στόχο τα 57! και... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ :)

Ant0nia είπε...

Varvara mpravo gia ta kila pu exases!! Tha ksekinisw kai egw meta ta sxolia pou diavasa. Akolouthouses ti diaita akrivws?? Egw epeidi doulevw mexri arga kai sto grafeio den me volevei na exw taperaki skeftomai na trww mesimeri tost kai to bradi to mesimeriano. elpizw na piasei giati den pame kalaa!

Unknown είπε...

αντωνία, όχι δεν την ακολουθησα επακριβως τη δίαιτα. Μαγειρευω σε σακουλα και δεν προσθετω λιπαρά ενώ το φαγητο μου και εγω το τρωω στις 6 το απογευμα μιας που ο συζυγος μου σχολάει εκεινη την ωρα και τρωω μαζι του, ενω το μεσημερι τρωω κατι ελαφρύ, ενα γιαουρτι ή ένα φρουτο ή μια σαλάτα αφου συνηθως ξαπλώνω με τον γιο! Καλή επιτυχία και υπομονή

Unknown είπε...

Kalhspera se olous tous sinidiporou!
Diavazw ta sxolia sas apo tis 5 to apogeuma kai exw kataen8ousiastei)))
Aurio xalaw thn dikh mou diaita sthn opoia exw kollhsei sta 75k me upsos 1,66!Elpizw na me voh8hsh toso oso kai olous esas...!!kalh mas epituxia!!!

Αννα είπε...

Διαβαζοντας τα σχολια σας, πηρα δυναμη να κανω κι εγω το ξεκινημα μου!!
Ειμαι 1.70 72κιλα
Εχω να χασω συνολικα 7κιλα!!
Καλη μας επιτυχιααα!!!

Sofia είπε...

H απολυτη αποτυχια.Διαβαζα τα σχολια σας,ενθουσιαστηκα και ξεκινησα την πρωτη εβδομαδα με ενθουσιασμο.Το αποτελεσμα?700γρ!!!

Eleni είπε...

Μαρία ξεκίνησες? πώς πας?

Άννα καλή επιτυχία!! Βάλτε στόχο να χάσετε τα κιλά που θέλετε όσος χρόνο και να χρειαστεί, χωρίς άγχος και παράλληλα με γυμναστική για πιο γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα!

Σοφάκι μου σου απάντησα και στην άλλη σελίδα! Κάνε υπομονή γιατί ο κάθε μεταβολισμός δουλεύει με άλλους ρυθμούς! Δες και την άλλη μου απάντηση και ότι θες εδώ είμαστε..

Καλή συνέχεια σε όλους!!

Unknown είπε...

καλησπέρα σας και πάλι από τα 68,6!!! παρόλο που σχεδόν 3-4 εβδομάδες δεν ακολουθούσα καποια δίαιτα, απεναντίας έφαγα και κάποιες μέρες "άσχημα" (παστιτσάκια, καρποναρες, κατι ντονατσ -καινουργια συνταγη- ενα παγωτάκι παραπάνω) έχασα και 1,2! από αυριο ξεκιναω πάλι το πρόγραμμα μου! έμειναν 8 εβδομάδες και θελω να χασω άλλα 11 κιλά... κουραγιο κορίτσια!!

Unknown είπε...

καλησπέρα σας και πάλι από τα 68,6!!! παρόλο που σχεδόν 3-4 εβδομάδες δεν ακολουθούσα καποια δίαιτα, απεναντίας έφαγα και κάποιες μέρες "άσχημα" (παστιτσάκια, καρποναρες, κατι ντονατσ -καινουργια συνταγη- ενα παγωτάκι παραπάνω) έχασα και 1,2! από αυριο ξεκιναω πάλι το πρόγραμμα μου! έμειναν 8 εβδομάδες και θελω να χασω άλλα 11 κιλά... κουραγιο κορίτσια!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, έκανα τη δίαιτα πέρσυ και έχασα 13 κιλά πανεύκολα καιτο σημαντικότερο δεν τα ξαναπηρα. Τώρα την ξεκίνησε ο άντρας μου που έχει πολλά κιλά να χάσει. Ερώτηση; Μπορεί σε γεύμα της 1ης εβδομάδας να πρόσθεση μια μπύρα? ( η αδυναμία του και έχει γεύμα εργασίας).θα πρέπει να αφαιρέσει κάτι από αυτά που θα φάει μες την ημέρα?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΑ ΑΚΟΜΑΔΕΝ ΕΧΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 572   Νεότερο› Νεότερο»