Νοστιμότατος αρακάς με καρότο, πατάτα και αγκινάρα.
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
3 φλ. αρακά
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 μικρές πατάτες
3 καρότα
3 κεφαλές αγκινάρας
ο,5 ματσάκι άνηθο
1 φλ. ντοματοχυμό
αλάτι, πιπέρι, κανέλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσει.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τις αγκινάρες σε τέταρτα και τα καρότα σε φετούλες.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά στη σάλτσα.
- Ρίχνουμε τον αρακά, τις πατάτες, τα καρότα και την αγκινάρα και συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να καλυφθούν.
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον βάζουμε στο φαγητό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πιει σχεδόν όλα τα υγρά.
303 θερμίδες / 30 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου