Νοστιμότατος αρακάς με καρότο, πατάτα και αγκινάρα.
ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
3 φλ. αρακά
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 μικρές πατάτες
3 καρότα 
3 κεφαλές αγκινάρας
ο,5 ματσάκι άνηθο
1 φλ. ντοματοχυμό
αλάτι, πιπέρι, κανέλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι.
 - Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσει.
 - Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τις αγκινάρες σε τέταρτα και τα καρότα σε φετούλες.
 - Προσθέτουμε τα μπαχαρικά στη σάλτσα.
 - Ρίχνουμε τον αρακά, τις πατάτες, τα καρότα και την αγκινάρα και συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να καλυφθούν.
 - Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον βάζουμε στο φαγητό.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πιει σχεδόν όλα τα υγρά.
 
303 θερμίδες / 30 υδατάνθρακες 



0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου