Αρωματικό, ελαφρύ κοτόπουλο με πορτοκάλι και δεντρολίβανο!!
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ ( 4 άτομα)
4 κομμάτια κοτόπουλο
2 πορτοκάλια
1 κρεμμύδι
2 κ.σ λάδι
αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια.
- Πριν πάρουν χρώμα τοποθετούμε πάνω τους το κοτόπουλο, ώστε να ψηθεί με τα υγρά τους.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο.
- Κόβουμε μισό πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και στίβουμε τα υπόλοιπα.
- Περιχύνουμε με τον χυμό το κοτόπουλο και αφήνουμε να σιγοβράσει.
- Λίγο πριν είναι έτοιμο προσθέτουμε τις φέτες από το πορτοκάλι.
- Σερβίρετε με βραστά λαχανικά!
251 θερμίδες / 10 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου