RSS

Κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι

Αρωματικό, ελαφρύ κοτόπουλο με πορτοκάλι και δεντρολίβανο!!


ΥΛΙΚΑ ( 4 άτομα)
4 κομμάτια κοτόπουλο
2 πορτοκάλια
1 κρεμμύδι
2 κ.σ λάδι
αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεσταίνουμε το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια.
  2. Πριν πάρουν χρώμα τοποθετούμε πάνω τους το κοτόπουλο, ώστε να ψηθεί με τα υγρά τους.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο.
  4. Κόβουμε μισό πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και στίβουμε τα υπόλοιπα.
  5. Περιχύνουμε με τον χυμό το κοτόπουλο και αφήνουμε να σιγοβράσει.
  6. Λίγο πριν είναι έτοιμο προσθέτουμε τις φέτες από το πορτοκάλι.
  7. Σερβίρετε με βραστά λαχανικά! 
251 θερμίδες / 10 υδατάνθρακες

Print Friendly and PDFPrint Friendly