Υπέροχο φιλέτο με μουστάρδα και δεντρολίβανο!
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα ψάρι
1 κ.γ μουστάρδα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
2 κ.σ ελαιόλαδο
δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο και το χυμό από το λεμόνι και μαρινάρουμε για λίγο το ψάρι.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το ψάρι, τσιγαρίζουμε λίγο από κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
220 θερμίδες / 14 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου