Μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα με ανανά!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 στήθη κοτόπουλου
4 φέτες ανανά
4 κ.σ χυμό ανανά
1 κ.σ soy sauce
1 κ.σ wostershire sauce
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, τζίντζερ
2 κ.σ καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
2 στήθη κοτόπουλου
4 φέτες ανανά
4 κ.σ χυμό ανανά
1 κ.σ soy sauce
1 κ.σ wostershire sauce
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, τζίντζερ
2 κ.σ καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τις σάλτσες, το χυμό ανανά και τα μπαχαρικά για τουλάχιστο μισή ώρα.
- Ψήνουμε το κοτόπουλο στη σχάρα για 15-20 λεπτά.
- Κόβουμε τις φέτες ανανά, καθαρίζοντας το φύλλο γύρω γύρω και αφαιρούμε το μεσαίο σκληρό κομμάτι κάθε φέτας.
- Πασπαλίζουμε κάθε φέτα με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά.
- Σε πιάτο τοποθετούμε το κοτόπουλο, πάνω τον ανανά και σερβίρουμε με ψητά λαχανικά!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου