Δροσερή, ελαφριά σαλάτα με πορτοκάλι και αμύγδαλα!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
Μαρούλι
1 πορτοκάλι
10-15 αμύγδαλα χοντροσπασμένα
2 κ.γ μέλι
ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Print Friendly
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
Μαρούλι
1 πορτοκάλι
10-15 αμύγδαλα χοντροσπασμένα
2 κ.γ μέλι
ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά και κόβουμε το μαρούλι.
- Κόβουμε το πορτοκάλι σε μεγάλους κύβους και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
- Χτυπάμε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το μέλι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα μας και από πάνω ρίχνουμε τα αμύγδαλα!
181 θερμίδες / 12,5 υδατάνθρακες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου