ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
5 φιλέτα κοτόπουλο από στήθος ή μπούτι χωρίς λίπος
1/3 φλ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ αλεύρι
1 κ.γ βούτυρο
1 φλ. ζωμό κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο.
- Αλατοπιπερώνουμε, βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι αλλά κρατάμε τα υγρά που έβγαλε.
- Ρίχνουμε το σκόρδο να μαλακώσει, προσθέτουμε το βαλσάμικο και αφήνουμε για 1 λεπτό ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Ανακατεύουμε το βούτυρο με το αλεύρι και ρίχνουμε το μίγμα στη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε μέχρι να βράσει.
- Όταν η σάλτσα δέσει, τη ρίχνουμε πάνω στο κοτόπουλο και σερβίρουμε!
- Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή προσθέτετε λίγο νερό.
384 θερμίδες / 4 υδατάνθρακες
1 σχόλια:
φαινόταν περίεργη συνταγή αλλά το δοκίμασα με φιλέτο από μπούτι κότας και ήταν εξαιρετικό!!! Μπράβο σου!
Δημοσίευση σχολίου